VIDEO. Noul Bugatti Chiron a fost surprins pe şosea

Autor: Marius Vișan 06 nov. 2015 Știri auto
VIDEO. Noul Bugatti Chiron a fost surprins pe şosea

În acest filmuleţ surprins de către cei de la site-ul german Auto Bild, putem vedea noul Bugatti Chiron, a cărui lansare este preconizată pentru anul 2016. Astfel avem parte de primele 13 secunde în care Chiron este surprins pe şosea, în timp ce se strecoară între un zid de piatră şi un camion plin cu cherestea. 

Mai întâi ne este arătat foarte puţin din spatele noului Chiron, dar calitatea slabă a filmuleţului nu se lasă să vedem foarte bine detaliile, apoi se face o trecere şi ne este arătat din faţă. Din păcate filmuleţul se încheie înainte de a putea obţine o privire din lateral ale noului Bugatti.

Noua maşină a Patriarhului Daniel – GALERIE FOTO

Povestea omului care a scris istorie la Dacia: torturat 14 ore de Securitate – interogat 3 zile de Renault

Jeremy Clarkson se ţine de glume sau face o confuzie gravă? Imaginile cu noua lui maşină şi descrierea ei au aprins internetul

Supercamionul lui Ceauşescu

Ce am mai aflat până acum despre Chiron este că va avea tot un W16 din care va livra 1.520 de cai-putere şi un cuplu de 1.500 de Newtoni-metru. Viteza maximă va fi de 463,4 kilometri pe oră, iar sprintul de la 0 la 100 km/h se va face în circa 2,0 secunde.

În stilul caracteristic Bugatti, în ciuda cifrelor care te duc cu gândul la superperformanţă şi sportivitate, Chiron va fi un daily driver, un Grand Tourer de excepţie, care va putea fi condus în fiecare zi fără a compromite confortul şoferului şi al pasagerului.

Şi, exact ca şi Veyron, Chiron va fi vârful de lance nu doar în materie de performanţe, ci şi în ceea ce ţine de tehnologia aplicată. Nici consumul nu a fost ignorat – Chiron va putea consuma, teoretic, şi 16,8 l/100 km. 

GALERIE FOTO Aţi mai văzut aşa ceva? ARO cu 6 uşi

 

Apare o nouă marcă de lux, iar în spatele ei se află un constructor banal

 

VIDEO. După ce un biciclist în roagă să elibereze banda lui, şoferul acesta din Braşov îi arată ce poartă la el pentru „protecţie”

Nu plătesc amenda de circulaţie, care sunt urmările? După cât timp îţi poate bloca statul conturile personale

 

GALERIE FOTO Mercedes GLS: S-Class-ul SUV-urilor, expus din toate unghiurile

 

VIDEO. Echipa Top Gear riscă închisoarea

 

GALERIE FOTO Dacia de 850 de cai-putere

 

GALERIE FOTO Ceva ce nu vezi în fiecare zi: un LaFerrari scos din uz, după ce a lovit trei maşini în Budapesta

 

Cum prelungim viaţa cauciucurilor de iarnă. Ponturi pentru le creşte durata de folosire

 

Dacia Duster Army ar putea echipa forţele române. Anunţul a venit azi – GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide