Două Tesla Model 3 fără oglinzi ne fac să ne întrebăm ce mai testează Elon Musk – VIDEO

Autor: Marius Vișan 05 iul. 2024 Știri auto

Recent, două vehicule de testare Tesla Model 3 cu plăcuțe de înmatriculare din Texas au stârnit curiozitatea pe Reddit datorită aspectului lor neobișnuit.

Mașinile nu aveau oglinzi laterale și aveau camere amplasate în locuri neobișnuite, inclusiv în geamurile din spate. Aceste detalii i-au făcut pe mulți să creadă că Tesla testează un nou sistem de senzori, posibil pentru un vehicul autonom bazat pe Model 3.

Aspectul neobișnuit al autovehiculelor a intrigat oamenii din cauza lipsei oglinzilor laterale. Acest lucru indică faptul că acestea ar putea să nu fie necesare, presupunând că vor folosi camere laterale pentru a se conduce autonom. Oricum, fanii Tesla consideră oglinzile laterale inutile, motiv pentru care Tesla le-a făcut detașabile pe Cybertruck.

Tesla renunță la oglinzile laterale?

Un alt detaliu care a stârnit imaginația oamenilor a fost amplasarea neobișnuită a camerelor pe mașina de test. Există niște senzori/camere montate în zona ușilor din spate, în dreptul camerei din stâlpul B. De asemenea, camerele laterale sunt puțin mai proeminente decât la modelele obișnuite Tesla, probabil pentru că erau orientate astfel încât să aibă o acoperire mai mare. În final, o nouă cameră a fost instalată deasupra plăcuței de înmatriculare.

„Prototipul Tesla Model 3 fără oglinzi laterale și cu camere suplimentare a fost reperat din nou! Este probabil un vehicul de testare pentru Robotaxi/CyberCab”, scrie cel care a încărcat online clipul video.

În ultima vreme, Elon Musk pare din ce în ce mai plictisit de afacerea cu mașini. El insistă că viitorul Tesla nu depinde de vânzarea mai multor Tesla, ci mai degrabă de inteligența artificială și robotică. O piesă centrală a acestei viziuni se învârte în jurul mașinilor care se conduc singure. Se pare că Tesla lucrează la un vehicul pe care l-ar putea numi „CyberCab”.

VIDEO

The Tesla Model 3 prototype without side mirrors and with additional cameras has been spotted again! It is likely a testing vehicle for Robotaxi/CyberCab.
byu/ConfidentImage4266 inTeslaModel3

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Reddit


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide