Un șofer prins băut le-a mulțumit polițiștilor că l-au oprit. Adormise de două ori la volan

Autor: Ionuț Vîlciu 03 sept. 2024 Știri auto
Un șofer prins băut le-a mulțumit polițiștilor că l-au oprit. Adormise de două ori la volan

Un bărbat care a plecat băut spre mare a fost oprit de polițiști. Reacția nu a fost una la care agenții s-ar fi așteptat, deoarece el le-a mulțumit că l-au oprit.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani, din județul Mehedinți, plecase împreună cu partenera și cei doi copii către mare în dimineața zilei de marți, 2 septembrie 2024. Potrivit News.ro, polițiștii l-au oprit în trafic marţi, la ora 04:05, în judeţul Gorj. Aceștia au constatat că bărbatul care conducea un autoturism pe DN 67 avea o concentraţie de 0,42 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Însă, în loc ca situația să recidiveze, polițiștii au fost surprinși de reacția bărbatului. El le-a mulţumit poliţiştilor că l-au oprit, mărturisind că este foarte obosit şi că a adormit de două ori la volan de la plecarea de acasă. El se îndrepta către litoral împreună cu partenera şi cei doi copii ai lor, femeia fiind cea care l-a trezit.

Reacția neașteptată a unui șofer băut

„În urma discuţiilor purtate de poliţiştii din Novaci cu bărbatul, acesta a menţionat faptul că se afla în drum spre mare şi, deşi pare rupt dintr-un film, conducătorul auto le-a mulţumit poliţiştilor că l-au oprit şi au luat măsurile corespunzătoare, întrucât nu se afla în condiţii optime pentru a conduce şi a adormit la volan de două ori de când a plecat de acasă, fiind trezit de concubina sa”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Gorj.

Alături de şofer şi partenera sa, în maşină se aflau şi cei doi copii minori ai cuplului. „În urma acţiunii poliţiştilor, au fost salvaţi de un drum primejdios, pe care l-ar fi parcurs alături de un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi obosit”, adaugă Poliţia.

Şoferul a fost dus la Spitalul oraşului Novaci, pentru a-i fi recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide