Un nou nivel de echipare pentru Skoda Superb. Pachetul Sportline infuzează mașina cu o notă de dinamism

Autor: Ionuț Vîlciu 29 aug. 2024 Știri auto

Noua generație Skoda Superb a primit cel mai sportiv nivel de echipare de până acum. Superb Sportline beneficiază de jante de 19 inch și gardă la sol mai mică cu 15 mm.

Lansată la finalul anului trecut, cea de-a patra generație Skoda Superb primește acum un nou nivel de echipare. Cei ce preferă un design mai sportiv vor putea alege nivelul de echipare Sportline, care conferă mașinii o prezență mai agresivă.

La exterior, pachetul Sportline aduce foarte multe elemente negre lucioase. Rama grilei radiatorului, ramele geamurilor, capacele oglinzilor exterioare, elementele din bara față specifice acestui nivel de echipare, linia din difuzorul spate si câteva detalii din variantele individuale de caroserie sunt toate finisate in negru lucios. În timp ce Superb Sportline Combi are șine negre de acoperiș, hatchback-ul are o bandă neagră pe portbagaj.

Ce alte dotări include echiparea Sportline pentru Superb?

În standard, mașinile vin echipate cu jante de 18 inch, însă, opțional, clienții pot alege un set de jante de 19 inch. Pachetul exterior este completat de emblemele de pe aripile frontale și textul negru de pe hayon.

La interior vom regăsi un set de scaune cu contur sport și tetiere integrate. Acestea sunt acoperite cu tapițerie Suedia, oferind încălzire și funcție de masaj. Opțional, pachetul Suite Sport Design Selection oferă scaune ergonomice certificate AGR, tapițate cu o combinație de piele și piele perforată care adaugă ventilație, pe lângă de masaj și încălzire.

Pachetul Sportline include și tapițerie neagră pentru plafon și ornamente interioare ce imită fibră de carbon, iar pedalele sunt decorate cu elemente argintii. Nu în ultimul rând, interiorul este completat de un nou volan în trei spițe, tapițat cu piele perforată.

În standard, fiecare Superb Sportline are o gardă la sol coborâtă cu 15 mm, faruri LED Matrix și sistem de acces keyless. De asemenea, echiparea Sportline este disponibilă pentru oricare dintre motorizările oferite pe gama Superb.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Skoda


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide