TOP 3 cele mai ieftine SUV-uri noi cu transmisie automată. Mașini accesibile, ușor de condus – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 22 iul. 2024 MASINI NOI

SUV-urile domină piața în acest moment, iar clienții caută constant cele mai bune oferte. Am ales trei dintre cele mai ieftine SUV-uri echipate cu transmisie automată, ce pot fi cumpărate de noi în România.

Aproape jumătate din mașinile noi vândute în întreaga lume, pe parcursul anului trecut, au fost SUV-uri, ceea ce reflectă clar dorințele clienților în materie de mașini noi. De asemenea, există o tendință ascendentă pentru mașinile echipate cu transmisie automată.

Astfel, am selectat trei SUV-uri accesibile ce pot fi cumpărate noi în România, modele care oferă atât practicalitate, un raport preț/calitate bun, design modern și, cel mai important aspect, transmisie automată.

SsangYong Tivoli

Primul dintre cele trei, dar și cel mai accesibil, este SsangYong Tivoli, mezinul gamei producătorului coreean. Tivoli a primit un facelift în decursul anului trecut, pentru a-l face și mai atractiv.

Dotat în standard cu un motor de 1,5 litri și 163 CP, Tivoli este cel mai puternic model dintre cele trei, iar transmisia automată este opțională. Cel mai ieftin SsangYong Tivoli dotat cu transmisia automată cu 6 trepte va costa 22.080 de euro cu TVA inclus.

Skoda Kamiq

Cel mai mic SUV de la Skoda a primit la rândul său un facelift, iar noua versiune poate fi cumpărată și în România. Chiar dacă este cel mai mic SUV din gama producătorului auto ceh, Skoda Kamiq oferă spațiu suficient pentru ca patru pasageri să poată călători confortabil. De asemenea, portbagajul este suficient de generos, având un volum de 400 de litri.

În România, cea mai ieftină Skoda Kamiq dotată cu cutie de viteze automată costă 22.765 de euro cu TVA inclus. Mașina folosește un motor de 1,0 litri, cu 115 CP, cuplat la o transmisie DSG cu 7 trepte.

Dacia Duster

Ultimul, dar nu cel din urmă, este Dacia Duster. Noua generație a SUV-ului a ajuns oficial la vânzare și poate fi comandată de orice doritor. Doar că, cei interesați de un exemplar dotat cu transmisie automată, vor fi limitați la o singură variantă.

Anume motorizare de top, un full-hybrid de 140 CP, care folosește cutia multimodală de la Renault. De altfel, este și cel mai economic și mai puternic Duster disponibil, cu un consum mixt declarat de 5 litri/100 km.

Cel mai ieftin Duster III echipat cu transmisie automată vă va costa 25.150 de euro cu TVA inclus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide