Tesla este cea mai închiriată mașina electrică în România

Autor: Ionuț Vîlciu 03 iun. 2024 Știri auto
Tesla este cea mai închiriată mașina electrică în România

Dan Toma, CEO-ul Autonom Assistance, o companie de asistență rutieră parte a Grupului Autonom vine la „Podcast cu Prioritate” pentru a ne dezvălui povești din industrie.

După ce a petrecut câțiva ani în SUA explorând diverse activități inspirat de visul american, Dan Toma se concentrează în prezent pe leadership, digitalizare, dezvoltarea de produse și servicii, precum și pe eficientizarea proceselor. El este CEO-ul Autonom Assistance, companie ce face parte din Grupul Autonom, nume cu care sunt sigur că suntem familiarizați.

Dan a venit la „Podcast cu Prioritate” să ne povestească cine închiriază mai mult în țara noastră, cât de mare este succesul modelelor de la Dacia, dar și cum cele mai închiriate mașini electrice sunt cele de la Tesla.

Modelele Tesla sunt cele mai populare mașini electrice când vine vorba de închirieri

„Dintre toate mașinile electrice disponibile pentru serviciul de rent a car la noi, cele mai apreciate sunt modelele Tesla pentru că au cumva un wow factor și lumea este curioasă să vadă cum se simte, cum merge, să simtă puterea aia de accelerație, plus că este mult mai ușor de încărcat, cel puțin dacă te duci la superchargerele lor conectezi încărcătorul și mai departe factura vine către noi, urmând să se deconteze la final de închiriere”, a povestit Dan Toma.

Podcastul integral poate fi urmărit mai jos

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide