Range Rover SV Carmel Edition are embleme placate cu aur și costă peste 300.000 de euro

Autor: Ionuț Vîlciu 20 aug. 2024 Știri auto

Producătorul britanic a prezentat cu ocazia Monterey Car Week o nouă versiune a SUV-ului său emblematic. Range Rover SV Carmel Edition va fi produs în doar 17 exemplare.

Land Rover este cunoscut pentru modelele sale foarte capabile în teren, dar și pentru SUV-urile de lux. Cu ocazia Monterey Car Week, ce se desfășoară în America de Nord, britanicii au prezentat o nouă ediție limitată a SUV-ului de lux Range Rover.

Intitulată Range Rover SV Carmel Edition, această nouă ediție limitată, creată cu ajutorul diviziei SV Bespoke, va fi produsă în doar 17 exemplare. Fiecare dintre aceste SUV-uri de lux va costa 370.000 de dolari sau aproximativ 334.000 de euro la cursul valutar de la momentul redactării acestui articol.

Cele 17 exemplare ale ediției limitate Range Rover SV Carmel Edition este finisat în nuanța Bespoke Satin Green. Exteriorul este completat de jante finisate în două tonuri de gri și, bineînțeles, emblemele placate cu aur.

Interiorul este finisat cu materiale de cea mai bună calitate

Exclusivismul continuă și la interior, acolo unde aproape toate suprafețe sunt acoperite cu piele, lemn sau aluminiu. Între locurile spate individuale regăsim un mini frigider, plus că fiecare dintre cele două scaune individuale beneficiază de măsuțe încorporate. Cu ajutorul acestora, pasagerii pot inclusiv să lucreze pe un laptop, dacă asta își doresc.

La fel cum am văzut și la exterior, emblemele interioare ale noii ediții limitate sunt place cu aur de 24k. „Debutul celui de-al treilea Range Rover SV Carmel Edition la Range Rover House este expresia supremă a luxului și exclusivității Range Rover pe care o putem împărtăși clienților noștri fideli. Această ediție specială ilustrează rafinamentul și oportunitățile nelimitate de design oferite de SV Bespoke”.

Fiind o versiune de top, Range Rover SV Carmel Edition folosește un motor V8 de 4.4 litri, supraalimentat cu două turbine, care dezvoltă 606 CP. Acesta este cuplat la o transmisie automată cu 8 rapoarte.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Land Rover


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide