Range Rover: Parteneriat oficial cu turneul de tenis de la Wimbledon

Autor: Ionuț Vîlciu 04 iun. 2024 Știri auto
Range Rover: Parteneriat oficial cu turneul de tenis de la Wimbledon

Range Rover a fost confirmat ca partener oficial al turneului de tenis de la Wimbledon, colaborarea reunind pentru prima dată cele două nume britanice celebre.

Range Rover a anunțat parteneriatul său oficial cu faimosul turneu de tenis de la Wimbledon, ocazie care aduce împreună, pentru prima dată, cele două entități britanice.

Turneul de tenis de la Wimbledon este atracția principala a verii sportive britanice.

Urmărit de milioane de spectatori la nivel global, prestigiosul turneu de Grand Slam va fi susținut pentru prima dată de Range Rover în calitate de partener auto oficial, în 2024.

Flota auto, care include cele mai recente modele Range Rover și Range Rover Sport plug-in hybrid, va fi utilizată pentru a transporta jucători, echipe și oficiali către și dinspre destinațiile oficiale, pe tot parcursul turneului, utilizând infrastructura de încărcare disponibilă în zonă, pentru a maximiza folosirea autonomiei de condus în modul 100% electric de până la 120 km, de care dispun modelele Range Rover.

Compania spune că reducerea emisiilor de noxe ale vehiculelor este o componentă esențială a angajamentului față de mediu al turneului de la Wimbledon. Infrastructura de încărcare de la sediul Indoor Tennis Centre, recent finalizată, este alimentată cu energie electrică din surse regenerabile și poate încărca un număr tot mai mare de vehicule hibride și electrice, reprezentând încă un pas către realizarea obiectivului de zero emisii de noxe pe parcursul desfășurării activităților All England Club, până în 2030.

Range Rover este partener oficial al turneului de tenis de la Wimbledon

Geraldine Ingham, Range Rover Managing Director, a declarat: „Reprezentând un eveniment simbol cultural britanic, urmărit de milioane de spectatori din întreaga lume, turneul oferă oportunitatea ideală pentru Range Rover de a interacționa cu clienții săi de pretutindeni, prin mesaje creative, care exprimă perfect eleganța și rafinamentul vehiculelor noastre, precum și sinergiile dintre cele două mărci de lux.”

Deborah Jevans CBE, Chair of the All England Club, care organizează turneul, a declarat: „Suntem încântați să continuăm parteneriatul de lungă durată cu JLR, prin numirea Range Rover în calitate de partener auto oficial. Mă bucur foarte mult de includerea în flota auto a unui număr semnificativ de vehicule plug-in hybrid cu emisii reduse de noxe, pentru a permite cât mai multe deplasări în modul EV. Acesta reprezintă încă un pas spre obiectivul nostru de a atinge zero emisii de noxe pe parcursul desfășurării activităților, până în 2030.”

Turneul va avea loc între 1 și 14 iulie 2024, la All England Lawn Tennis Club.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Range Rover


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide