Primele imagini cu noul Volkswagen Tayron. Fratele mai mare al lui Tiguan debutează în 10 octombrie – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 12 sept. 2024 Știri auto
Primele imagini cu noul Volkswagen Tayron. Fratele mai mare al lui Tiguan debutează în 10 octombrie – VIDEO

Volkswagen a publicat primul teaser cu viitorul Tayron. Fratele mai mare al lui Tiguan va fi prezentat în 10 octombrie.

Producătorul a dezvăluit primele imagini oficiale cu viitorul SUV care va înlocui în gamă Tiguan Allspace. Volkswagen Tayron va debuta luna viitoare și va fi poziționat deasupra lui Tiguan, oferind dimensiuni mai mari și până la șapte locuri.

Noua generație Tiguan a debutat în toamna anului trecut, însă doar sub forma sa de bază. După cum știm, modelul anterior a oferit și o versiune alungită, numită Allspace, care facilita spațiu pentru până la 7 persoane.

Acum, Volkswagen a publicat primul teaser cu noul SUV, iar din primele imagini putem blocurile optice cu tehnologie LED, dar și emblema R, semn că noul Tayron va putea fi cumpărat și în echiparea R Line, asemenea lui Tiguan.

Volkswagen Tayron va fi prezentat oficial în 10 octombrie

În partea din spate putem observa, la fel ca în cazul lui Tiguan, că stopurile sunt unite printr-o bandă LED, iar sigla VW este iluminată, un elemente pe care îl vedem pe tot mai multe mașini din gama producătorului german.

Pentru moment, Volkswagen nu a oferit date tehnice despre noul său model dar, fiind un alt SUV înrudit cu Tiguan, mașina va folosi platforma MQB Evo. Ținând cont de acest lucru, ne așteptăm ca gama de motorizări să fie foarte asemănătoare, dacă nu chiar identică, cu cea a lui Tiguan.

Astfel, Tayron ar putea fi cumpărat în Europa cu motorizări pe benzină, diesel, mild-hybrid și plug-in hybrid. Nu în ultimul rând, interiorul ar trebui să păstreze aceeași tematică de design pe care am văzut-o pe noile generații Passat și Tiguan, însă Tayron va fi mai spațios, oferind clienților un ampatament mai lung și până la șapte locuri. În plus, spațiul de încărcare în portbagaj va fi mai mare.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide