Primele imagini cu interiorul lui Mini Cooper Electric au fost dezvăluite

Autor: Ionuț Vîlciu 20 iul. 2023 Știri auto

Au fost publicate primele imagini cu interiorul noului Mini Cooper Electric. În centrul atenției este ecranul central de mari dimensiuni.

Constructorul britanic a publicat primele imagini cu interiorul viitoarei generații a lui Mini Cooper Electric, iar toată atenția se concentrează asupra ecranului central de mari dimensiuni, în formă de cerc, relatează Carscoops.

În urmă cu doar câteva luni, Mini publica primele imagini oficiale cu noua generație a lui Mini Cooper Electric. Am putut vedea atunci schimbările operate părții frontale, în partea din spate, dar și blocurile optice noi pe care mașina le va utiliza.

A venit vremea să vedem cum va arăta și habitaclul mașinii, pentru că, nu-i așa, acolo ne vom petrece majoritatea timpului în orice mașină.

Interiorul noului Mini Cooper Electric este dominat de un ecran de mari dimensiuni

Piesa centrală a interiorului noului Mini Cooper Electric este, fără îndoială, ecranul de mari dimensiuni, în formă de cerc, din centrul planșei de bord. Acesta nu va avea rolul doar de afișa conținut pentru sistemul de infotainment, ci va prelua și rolul ceasurilor de bord clasice. Deocamdată, Mini nu ne-a oferit date cu privire la dimensiunile ecranului.

Pe lângă prezența noului ecran central, putem observa și că în spatele volanului este montat un head-up display. Mai mult, planșa de bord pare a fi îmbrăcată într-un tip de material textil. De asemenea, panourile ușilor sunt și ele destul de simple prin desigm. Mini a încorporat și câteva comutatoare mici chiar sub ecranul central, inclusiv selectorul de viteze.

Mini a conformat că noul său model va fi disponibil în două configurații. Prima dintre acestea va fi echipată cu o baterie de 40,7 kWh și un motor electric capabil să producă 181 CP. Versiunea mai sportivă, intitulată Cooper SE, va avea un motor mai puternic, care produce 215 CP, dar și o baterie mai mare, cu o capacitate de 54,2 kWh. Ne putem aștepta ce aceste două versiuni să aibă autonomii cuprinse între 300 și 400 de kilometri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide