Peste 50 de mașini au fost găsite abandonate într-o peșteră. Modele clasice Volkswagen uitate de timp – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 04 iul. 2024 Știri auto

Peste 50 de mașini Volkswagen au fost găsite într-o mină din Elveția. Printre ele se numără modele clasice, dar și modele mai recente, precum Volkswagen New Beetle sau Golf 4.

De-a lungul timpului am văzut colecții întregi de mașini abandonate în tot felul de locații. Unele au fost lăsate să ruginească pe câmp, altele au fost păstrate în garaje unde au adunat praf timp de zeci de ani. Ba chiar am văzut mașini nou-nouțe abandonate în reprezentanțe.

De această dată, avem de-a face cu o descoperire mai interesantă. LostHistorie a publicat un videoclip foarte surprinzător. Întâmplarea a fost înregistrată într-o mină abandonată neidentificată, localizată undeva în Elveția.

Exploratorii au găsit o colecție de zeci de mașini Volkswagen ascunse în adâncurile minei, care are kilometri de tuneluri. Imaginile arată Volkswagen Beetle, Golf și Passat din diferite generații.

Ce caută zeci de mașini Volkswagen într-o mină abandonată?

Întrebarea vine de la sine. Putem doar să presupunem, deoarece rămâne un mister modul în care mașinile au ajuns acolo și de ce se află în acea mină. Poate că au fost furate sau poate că cineva doar le colecționează sau sunt acolo pentru a fi transformate în piese de schimb.

Mașinile sunt ascunse într-o parte adâncă a minei. Exploratorii au trebuit să meargă destul de mult prin labirintul subteran pentru a ajunge la acestea. Imaginile ne arată de ce depozitarea mașinilor într-o mină este o idee proastă. Umiditatea locului a afectat mașinile, în special la interior, unde mucegaiul este la el acasă.

Putem observa foarte multe exemplare de Volkswagen Beetle, diferite generații de Golf, dar și un Passat răzleț. Pare că marea majoritate este alcătuită din Golf și Beetle, mașini foarte populare ale producătorului german. De asemenea, am putut observa și un Beetle modificat, transformat în decapotabilă, care a fost vopsit în ceea ce pare a fi un model care imită flăcări pe laterale, asemenea unui hot rod american.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: LostHistorie / YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide