O refugiată ucraineană a rămas în pană cu un Tesla Model S în Sibiu. Cine a ajutat-o?

Autor: Mihai Morcovescu 19 mart. 2022 Știri auto

O șoferiță refugiată din Ucraina, aflată la volanul unui Tesla Model S, a rămas în pană de curent în municipiul Sibiu. Localnicii din zonă au făcut tot posibilul să o ajute ca să-și încarce automobilul și, astfel, să-și poată continua drumul spre Occident.

Proprietara mașinii Tesla a fost ajutată de angajații unei benzinării

Ucrainenii continuă să fugă cu sutele de mii din calea războiului declanșat de Federația Rusă în țara lor. Printre aceștia se numără și o tânără ucraineancă originară din Kiev.

Aceasta a părăsit Ucraina la bordul mașinii personale, un Tesla Model S din 2014 sau 2015. Ajunsă în Sibiu, mașina automobilul a rămas fără baterie. Din fericire, în ajutorul femeii au sărit angajații unei benzinării situată pe Bd. Vasile Milea, unde aceasta rămăsese în pană și bloca banda 1 de circulație.

În momentul în care a fost realizată fotografia, autoturismul Model S cu numere de Kiev se afla la încărcat. Se poate observa că mașina este conectată cu ajutorul unui cablu de încărcare la un prelungitor care vine din benzinărie.

Prima stație Tesla Supercharger a fost amenajată în Sibiu în vara anului trecut. Aceasta se află pe aceeași arteră unde cetățeana ucraineană a rămas în pană. Este foarte posibil ca acolo să fi încercat ea să ajungă, însă a greșit ruta și, în cele din urmă, a rămas fără baterie.

Sursa: InsideEvs

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: InsideEvs, ProMotor


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide