Noul Renault Symbioz poate fi comandat în România. Prețurile pornesc de la 29.450 de euro

Autor: Promotor 18 iun. 2024 Știri auto

Renault deschide comenzile pentru noul SUV Symbioz în România. Prețurile pentru noul model pornesc de la 29.450 de euro cu TVA inclus.

Poziționat între Captur și Austral, noul Symbioz extinde gama Renault în segmentul C, cel mai disputat segment în industria auto în acest moment. Cu o lungime de 4,41 metri, acest nou model completează familia E-Tech full-hybrid formată din Arkana și Austral, dar și pe cea E-Tech electric, reprezentată de Megane și Scénic.

Designul este asemănător cu cel al lui Renault Captur, dar avem de-a face cu o mașină ceva mai lungă, ceea ce conferă mai mult spațiu pentru pasageri, dar și în portbagaj. La fel ca exteriorul, interiorul lui Symbioz este foarte asemănător cu cel al lui Captur.

De asemenea, Symbioz este livrat cu cea mai nouă tehnologie Renault, dispunând de sistemul multimedia OpenR Link cu toate serviciile Google încorporate și de plafonul din sticlă opacizantă Solarbay. Echiparea Iconic primește 29 de sisteme de asistență la conducere de nouă generație, pentru siguranță și confort.

Symbioz este simțitor mai mare decât Captur

Symbioz oferă, de asemenea, un portbagaj de până la 624 de litri, o valoare foarte bună pentru segmentul din care face parte. Bancheta din spate glisează 16 cm, creând o podea plată atunci când este complet rabatată, demonstrând că Symbioz se adaptează cerințelor și obiceiurilor clienților săi.

Indiferent de echiparea aleasă, acesta este livrat cu sistemul de propulsie E-Tech hybrid 145, pe care l-am văzut pe Clio, Captur și Arkana. Renault Symbioz este deja disponibil pentru comandă în România în motorizarea E-Tech full hybrid 145.

Prețul de pornire este de 29.450 de euro cu TVA inclus pentru echiparea Techno. Prețurile încep de la 31.450 de euro cu TVA pentru echiparea Esprit Alpine și 32.950 de euro cu TVA pentru versiunea de top Iconic. Spre finalul anului, o echipare Evolution E-Tech full hybrid 145 se va alătura gamei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Renault



Comentarii
Inchide