Noul Mitsubishi ASX B-SUV, prezentat oficial în România în cadrul Salonului Auto București 2024

Autor: Marius Vișan 01 oct. 2024 Știri auto

Noul Mitsubishi ASX B-SUV este prezentat în premieră în România în cadrul Salonului Auto București & Accesorii, care se desfășoară în perioada 1 – 6 octombrie 2024, la Romexpo. Modelul vine cu o schimbare în materie de conectivitate, propulsie hibridă și un design care îmbină eleganța cu robustețea tipică unui SUV.

Pasionații auto au ocazia să descopere în cadrul SAB noul ASX, un vehicul proiectat și dezvoltat pentru șoferii care apreciază tehnologia avansată, conectivitatea de top și designul modern.

Competitivitatea noului ASX este mult accentuată printr-un pas major realizat înainte în lumea digitalizării și conectivității.

Ca premieră pentru Mitsubishi Motors, noul ASX vine cu un sistem Google integrat (built-in), oferind aplicații și servicii încorporate (Google Assistant, Google Maps și mai multe alte funcţionalităţi disponibile via Google Play). Pentru a îmbunătăți experiența, modelul are integrată aplicația My Mitsubishi Motors, oferind utilizatorilor informații în timp real și control prin telefonul mobil.

Dezvoltat pentru Europa și bazat pe platforma CMF-B a Alianței Renault-Nissan-Mitsubishi, ASX oferă o gamă largă de opțiuni de grup motopropulsor electrificate, inclusiv tehnologia Hybrid (HEV) și Mild Hybrid, motoare cu combustie avansate și eficiente, precum și o întreagă suită de tehnologii de siguranță și confort pentru a spori protecția şoferului și a celorlalți pasageri.

De asemenea, noul Mitsubishi ASX integrează o gamă de tehnologii de siguranță pasivă și activă îmbunătățite, printre care „MI-PILOT” Advanced Driver Assistance System (ADAS) pentru a ridica nivelul de siguranță al ocupanților și a celorlalţi participanți la trafic.

Designul noului ASX încorporează frontul “Dynamic Shield” specific Mitsubishi Motors, întărind caracteristicile SUV ale vehiculului și oferind un aspect încrezător, robust și dinamic. Spatele estetic completează adaptabilitatea sportivă a designului. Lămpile sunt stilizate distinctiv, iar la fel ca și farurile frontale, utilizează tehnologie full-LED.

Interiorul surprinde printr-un ambient luminos și aerisit datorită trapei panoramice, iar versatilitatea banchetei spate, care poate glisa 16 cm, oferă spațiu suplimentar pentru pasageri sau bagaje, în funcție de necesități.

Sistemul de infotainment al noului ASX este unul dintre cele mai avansate din clasa sa, disponibil pe un ecran tactil de 10,4” în format portret, cu o rezoluție impresionantă de 960 x 1.280 pixeli. Acesta este compatibil wireless cu smartphone-urile prin Apple CarPlay și Android Auto, permițând acces facil la navigație și aplicații multimedia.

Pentru o experiență audio superioară, ASX este echipat cu un sistem de sunet premium Harman Kardon, care oferă o calitate audio excepțională, perfectă pentru orice călătorie.

Mitsubishi Motors oferă noului ASX o garanție extinsă de 5 ani, parte a angajamentului de service Mitsubishi, asigurând clienților o protecție de lungă durată și confort deplin la fiecare drum.

Preţurile aferente noului model Mitsubishi ASX pornesc în România de la 19.890 euro cu TVA inclus.

În plus, clienţii care achită un avans de rezervare pentru noul ASX in perioada Salonului Auto Bucureşti (1-6 octombrie 2024), beneficiaza de o reducere suplimentara, in valoare de 1000 euro TVA inclus.

Oferta limitată este valabilă şi se aplică în toata reţeaua de distribuitori autorizati Mitsubishi, la nivel naţional.

Pasionații de viitorul mobilității și de ultimele tehnologii în domeniul auto sunt invitați in aria Mitsubishi din cadrul Salonului Auto București & Accesorii 2024 pentru a explora toate caracteristicile noului ASX.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Tiriac Auto


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide