Noul MG ZS debutează oficial cu un sistem hibrid de 194 CP. Ce alte dotări oferă concurentul Daciei Duster

Autor: Ionuț Vîlciu 28 aug. 2024 Știri auto

MG a dezvăluit noua generație a SUV-ului subcompact ZS. Noul model folosește aceeași motorizare hibridă regăsită pe hatchback-ul MG3.

MG este un brand din ce în ce mai popular în piețele din Europa, inclusiv în România, unde a revenit la finalul anului trecut. Producătorul britanico-chinez a publicat primele imagini și informații oficiale despre noua generație a SUV-ului de buget ZS.

Noul model respectă cel mai recent limbaj de design al producătorului. În partea frontală, grila mare este flancată de faruri LED agresive, în timp ce pe lateralele mașinii putem observa umerii sculptați în partea superioară a ușilor.

Partea din spate aduce aminte de noul hatchback MG3, dar designul nu este singurul lucru pe care îl are în comun cu acel model, deoarece noul ZS folosește același sistem de propulsie hibrid precum MG3.

Noul SUV de la MG dezvoltă 194 CP și este cu 1.750 de euro mai ieftină decât Duster Hybrid

Sistemul Hybrid+ este compus dintr-un motor pe benzină de 1.5 litri, ce dezvoltă 102 CP, cuplat cu un motor electric de 136 CP. În momentul în care cele două motoare funcționează simultan, puterea totală a sistemului ajunge la 194 CP. Alături de acestea, sistemul Hybrid+ folosește o transmisie automată cu trei viteze, iar energia este stocată într-o baterie de 1,83 kWh.

„Suntem mândri să introducem MG ZS HEV+ pe piața din România, un model care reflectă perfect valorile MG de inovație și calitate superioară. Credem că acest SUV va deveni rapid un favorit al familiilor și al celor care caută un autovehicul fiabil, eficient și inovator” declară Dan Chitaru, Președinte și CEO Quantum Auto Max, Importatorul Oficial MG Motor în România.

Echiparea de bază a noului ZS Hybrid+ va avea un preț de pornire de 23.400 de euro cu TVA inclus. Aceasta cuprinde afișaj de infotainment HD de 12,3 inch cu navigație și servicii live, un afișaj virtual pentru șofer de 12,3 inch, senzori de parcare spate cu cameră, faruri automate, ștergătoare cu senzor de ploaie și climatizare automată.

Noul MG ZS va fi disponibil în showroom-urile din toată țara începând cu 01.10.2024.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: MG


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide