Noul Bentley Flying Spur debutează în 10 septembrie. Limuzina de lux va folosi un V8 hibrid cu aproape 800 CP – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 03 sept. 2024 Știri auto
Noul Bentley Flying Spur debutează în 10 septembrie. Limuzina de lux va folosi un V8 hibrid cu aproape 800 CP – VIDEO

Bentley pregătește lansarea noii limuzine Flying Spur. Noul model va folosi același sistem de propulsie regăsit pe Bentley Continental GT recent actualizat.

Noul Bentley Flying Spur urmează să fie prezentat oficial peste o săptămână, iar producătorul promite să ridice ștacheta pentru limuzina sa de lux. Odată cu anunțul oficial, producătorul a publicat și prima imagine oficială cu mașina, dar și un scurt teaser video.

Începând cu noua generație, limuzina de lux va renunța complet la motorul W12, asemenea lui Continental, iar în locul acestuia va fi folosit un propulsor V8 plug-in hybrid. Acesta va avea la bază motorul V8 de 4.0 litri, supraalimentat cu două turbine, combinat cu un motor electric. În total, sistemul hibrid produce 782 CP și 1.000 Nm. Iar dacă este să ne luăm după ceea ce am văzut deja în cazul lui Continental GT, mașina ar urma să folosească o baterie de 25,9 kWh. În cazul lui Continental GT, aceasta poate asigura până la 81 de kilometri de condus pur electric până la viteze de 140 km/h.

Bentley Flying Spur renunță la motorul W12 pentru un V8 hibrid

Cele câteva secunde, atât cât durează clipul, ne permit să aruncăm o primă privire asupra feței noului Bentley Flying Spur. Mașina a rămas fidelă aspectului clasic, care constă în câte două faruri rotunde dispuse de o parte și de alta a grilei impunătoare. De asemenea, aceasta este dominată de emblema clasică, reprezentată de un „B”, montată în partea superioară a grilei.

Fotografia furnizată arată, în schimb, partea din spate a navei amiral din gama Bentley. Partea din spate este inconfundabilă, grație stopurilor care beneficiază de grafica sub forma literei B.

Deocamdată, nu au fost publicate fotografii cu interiorul noului model, dar ne putem imagina că vom avea de-a face cu o cabină plină de materiale exclusiviste, precum piele, lemn și metal, dar și de noile tehnologii de la Bentley.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Bentley


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide