Noua generație Volkswagen Tiguan a fost spionată fără urmă de camuflaj – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 14 aug. 2023 Știri auto

Noua generație Volkswagen Tiguan a fost surprinsă fără urmă de camuflaj. Avem de-a face cu o evoluție a designului actualei generații.

Noul Volkswagen Tiguan va fi dezvăluit oficial abia în toamna acestui an, dar, între timp, o filmare ne arată designul noului SUV german fără urmă de camuflaj aplicat pe caroserie. Clipul lung de doar cinci secunde ne dezvăluie un exemplar de Volkswagen Tiguan filmat pe străzile capitalei Sloveniei, Ljubljana, pentru ceea ce pare a fi un spot comercial. Mașina este însoțită de un Mercedes-Benz GLE vopsit cu negru mat, pentru a nu reflecta în caroseria Tiguanului.

Observăm că mașina este finisată într-o nuanță de roșu aprins și, dat fiind faptul că avem de-a face, cel mai probabil, cu un spot comercial, este o mașină bine echipată. Chiar dacă calitatea clipului nu este foarte bună, putem observa că cea de-a treia generație a SUV-ului este mai mult o evoluție decât este o revoluție.

Noul Volkswagen Tiguan va fi prezentat în toamnă

Per total, forma rămâne aceeași, dar Volkswagen Tiguan de nouă generație va primi tehnologii noi și elemente de design actualizate. Spre exemplu, noul model va putea fi echipat cu farurile HD Matrix. Fiecare bloc optic înglobează 19.200 mini LED-uri, iar faza lungă are o rază de până la 500 de metri în fața mașinii.

De asemenea, noua generație promite să fie mai spațioasă decât predecesorul său. Volkswagen spune că noul Tiguan dispune de un volum de încărcare de 648 de litri, cu 33 de litri mai mult decât înainte. În plus, șoferul și pasagerul din față au un spațiu suplimentar de 9 mm, în timp ce persoanele care stau în spate beneficiază de încă 10 mm.

Cea de-a treia generație de Tiguan va fi din nou disponibilă cu motorizări pe benzină, diesel și hibrid plug-in. Puterea PHEV-urilor va varia de la 201 la 268 CP, oferind în același timp o autonomie electrică de până la 120 de kilometri.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Avtomanija TV YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide