Noua generație BMW X3 primește accesorii M Performance. Ce elemente pot alege clienții?

Autor: Ionuț Vîlciu 30 aug. 2024 Știri auto

Noua generație a SUV-ului BMW X3 primește o serie de elemente retrofit care să-i întărească aspectul dinamic. Ce piese pot alege clienții din catalogul M Performance?

Noua generație BMW X3 a debutat oficial în vara acestui an și urmează să concureze cu modele precum Mercedes-Benz GLC, Audi Q5 sau Lexus RX. A patra generaţie vine cu un design rafinat şi matur. Pachetele M Sport şi M Sport Pro sunt disponibile din fabrică pentru un aspect mai sportiv şi mai puternic, însă producătorul anunță o serie de elemente M Performance, care transformă mașina într-un baby X3 M.

Acum, noul SUV poate fi personalizat suplimentar cu accesorii BMW M Performance, care vor fi disponibile pentru noul BMW X3. Produsele retrofit specifice modelului pentru noul BMW X3 sunt fabricate printr-un proces complex din plastic armat cu fibră de carbon (CFRP), aramidă de înaltă rezistenţă sau poliuretan lucios. Toate piesele suplimentare din gama de accesorii originale BMW respectă noul limbaj de design simplificat al noului SUV, dar îi conferă un plus de agresivitate.

Aproape un X3 M, cel puțin prin design

La cea de-a patra generaţie de model, un spliter frontal M Performance este disponibil acum pentru prima dată. Finisat în negru lucios, spliterul frontal din trei părţi îi conferă modelului un aspect distinctiv, mai ales atunci când este combinat cu grila ornamentală frontală M Performance vopsită în aceeaşi culoare.

Autocolantele laterale exclusive M Performance în Frozen Black subliniază, de asemenea, caracterul sportiv al noului BMW X3 din lateral. În plus, clienții pot alege un capac din carbon pentru rezervor sau capace pentru oglinzi, realizate tot din fibră de carbon.

Difuzorul spate M Performance completează aspectul agresiv, putând fi combinat cu eleronul negru lucios sau vopsit în culoarea caroseriei, în funcție de preferințele clientului. Nu în ultimul rând, sunt disponibile jante cu design special, de până la 22 de inch în diametru.

La interior, noul BMW X3 poate fi accesorizat cu protecții pentru praguri din carbon. Alternativ, sunt disponibile ornamentele M din aluminiu pentru praguri. Pedalierul din oțel inoxidabil completează aspectul. Clienții mai pot alege covorașe M Performance sau o carcasă specială pentru cheia mașinii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide