Noi imagini neoficiale cu Dacia Bigster. Când va fi lansat cel mai mare SUV de la Dacia? – FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 29 iul. 2024 Știri auto

Mult anticipata Dacia Bigster apare într-un nou set de imagini oficiale. Avem cea mai bună vedere de ansamblu asupra noului model de până acum.

Dacia continuă să crească atât ca brand, cât și în gamă, iar viitoarea sa lansare va aduce clienților cel mai mare SUV al brandului de până acum. Bigster, fratele mai mare al Daciei Duster, urmează să fie prezentat la finalul acestui an sau la începutul anului viitor, astfel că așteptarea va la sfârșit curând.

Deocamdată, Dacia nu a oferit imagini cu noul model, evident, dar în ultimele luni, mașina a fost surprinsă în teste, acoperită cu camuflaj. Din aceste fotografii am putut vedea că vom avea de-a face cu un Duster mai mare, dat fiind faptul că cele două SUV-uri vor împărți aceeași linie de design.

Noi imagini cu Dacia Bigster

Din imaginile publicate pe pagina de Instagram lars_o_saeltzer ne putem creiona o viziune mai bună asupra modului în care viitoarea Dacia Bigster va arăta.

Observăm partea frontală, aproape identică cu cea regăsită pe Dacia Duster 3, singura mare diferență fiind grila imaginată pentru aceste randări, care diferă puțin. Cele mai mari schimbări vor fi, în mod evident, pe laterale, deoarece ne așteptăm ca Bigster să fie cu 20 cm mai lung decât Duster, pentru a crea o diferență palpabilă între cele două modele.

Nu în ultimul rând, partea din spate va păstra același design, cu stopuri în forma literei Y și o bară de protecție robustă. Însă adevăratele diferențe vor fi la capitolul spațiu interior.

Chiar dacă nu avem imagini cu cabina noului model, ne așteptăm să vedem mai mult spațiu pentru pasagerii spate, dar și un volum mai mare în portbagaj.

Dacia Bigster va fi construită pe aceeași platformă CMF-B și va avea acces la familia de noi motoare regăsite pe noul Duster. De asemenea, noul SUV va fi produs tot la uzina de la Mioveni, o decizie deloc surprinzătoare, date fiind asemănările dintre cele două modele și platforma comună.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: lars_o_saeltzer / Instagram


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide