Nissan Qashqai obține un record mondial la bungee jumping – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 12 sept. 2024 Știri auto

Nissan Qashqai a obținut un record la bungee jumping. Cascadoria fost organizată pentru un spot publicitar.

În primăvara acestui an, Nissan Qashqai a primit un facelift estetic, dar și tehnologic, care să-l facă mai atractiv pentru clienții europeni.

Cu ocazia filmării unui nou spot publicitar pentru campania de promovare a noului Qashqai facelift, Nissan a intra în Cartea Recordurilor. Japonezii au doborât recordul mondial pentru cel mai înalt bungee jump cu o mașină.

Încercarea de record a avut loc ca parte a campaniei TV pentru noul Nissan Qashqai, care va debuta pe ecrane în septembrie. Menit să invoce spiritul reclamelor TV istorice ale modelului, Nissan Qashqai un nou record mondial pentru cel mai înalt bungee jump cu o mașină.

Așezat pe un coș aflat la 65 de metri înălțime, Nissan Qashqai a intrat în Cartea Recordurilor. La bordul mașinii se afla un cascador profesionist.

Cel mai mare bungee jump cu o mașină

„Acesta este genul de provocare îndrăzneață și, prin urmare, extrem de esențială, pe care o iubim la Nissan. Marca și-a arătat întotdeauna capacitatea de a inova și de a schimba obiceiurile cu îndrăzneală și uneori chiar cu impertinență.

În diferitele sale spoturi TV, Qashqai a încercat să facă skateboarding, surfing, paintball… de fiecare dată activități palpitante. Noua campanie îl va vedea sărind din clădire în clădire. Ideea unui bungee jumping pentru a simboliza personalitatea noului Qashqai mi-a venit rapid în minte”, explică Jérôme Biguet, director de marketing Nissan Franța.

Realizat în regiunea Parisului de către personalul Nissan Franța, în colaborare cu agențiile sale FUSE și Nissan United, și cu echipele tehnice ale BBC, acest salt a fost efectuat în fața juriului Guinness World Records, care l-a validat ca fiind un nou record mondial.

Recent actualizat, Nissan Qashqai este acum la vânzare în toată Europa, cu un nou aspect exterior, completat de un interior complet revizuit.

 VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Nissan


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide