Nelu Cortea despre Mustangul lui Bordea: „Dacă îl pun pe sport și mă pun în liniuță cu el nu mă întrece”

Autor: Ionuț Vîlciu 22 iul. 2024 Știri auto
Nelu Cortea despre Mustangul lui Bordea: „Dacă îl pun pe sport și mă pun în liniuță cu el nu mă întrece”

Nelu Cortea vine la „Podcast cu Prioritate”, o nouă ediție în care vă aducem povești despre mașini, dar de această dată le îmbinăm și cu puțin umor.

„Podcast cu Prioritate” se întoarce cu o nouă ediție, de această dată avându-l ca invitat pe Nelu Cortea, cunoscutul comedian, care vine să vorbească despre mașini alături de gazda emisiunii, Luci Popa.

Nelu Cortea este cunoscut nu doar pentru activitatea sa în domeniul stand-up comedy, ci și pentru vlogurile sale de pe YouTube. În plus, Nelu este un mare pasionat de mașini și motociclete, astfel că știe ce înseamnă o mașină performantă, iar Mustangul lui Cătălin Bordea pare că nu-l impresionează.

Ce crede Nelu Cortea despre Mustangul lui Bordea?

Cătălin Bordea ne-a fost invitat în trecut, ocazie cu care a vorbit despre mașinile sale, despre peripețiile sale și ne-a spus și că are un Ford Mustang.

Însă, pe cât de impresionant ar părea la exterior, acea mașină nu-l impresionează pe Nelu Cortea. Ba chiar spune că, într-o cursă în linie dreaptă, Passat-ul său ar câștiga.

„Merge, nu știe el foarte bine cu derapaje, dar se descurcă, are permis de mult. El are Mustang GT, Shelby, e motor de 3.000, man, e ăla de Europa. Passat-ul meu jur, dacă îl pun pe Sport și mă pun în liniuță cu el nu mă întrece” spune Nelu Cortea.

În ciuda faptului că mașina arată foarte bine, el este de părere că acea motorizare este slabă și că nu impresionează neapărat prin performanțe.

Mai jos puteți vedea podcastul integral

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide