Mini-tancul Sherp Pro este scos la licitație. Una din „jucăriile” preferate ale lui Kanye West

Autor: Marius Vișan 09 ian. 2024 Știri auto

Cel mai bun off-roader din lume, construit ca un mini-tanc și care are capacitatea de a „înota” a fost scos la licitație.

Acest incredibil Sherp Pro 1000 din 2017, vopsit în verde cu un interior multicolor, se licitează pe site-ul carsandbids.com.

Este descris ca fiind un autovehicul de teren conceput pentru a face față celor mai dure condiții de off-road.

Motorul este conectat la o transmisie manuală cu 5 trepte, tracțiune integrală, bineînțeles, iar puterea provine de la un motor turbodiesel de 1,5 litri cu 4 cilindri în linie, cu o putere de 44 de cai și un cuplu de 119 Nm. Viteza maximă pe care o atinge este de aproximativ 40 de km/h.

Acest mini-tanc excentric este echipat din fabrică un șasiu din aluminiu sigilat, anvelope de 71 de inch pe jante de 25 de inch, rezervoare auxiliare, o trapă pe acoperiș, precum și un sistem de umflare a anvelopelor. La momentul redactării articolului exista o ofertă de 75.000 de dolari pentru acest exemplar.

Sherp Pro este una din „jucăriile” preferate ale lui Kanye West

Există o bară de lumini frontală, panouri interioare cu izolație termică și fonică, un încălzitor Webasto și multe altele. Nu au fost raportate modificări și nici nu a trecut prin vreun accident. Vânzătorul declară că acestui Sherp i-au fost schimbate toate fluidele în noiembrie 2023.

De asemenea, motorul nu este legal pentru conducerea pe drumuri publice și nu poate fi înmatriculat.

Mașinuța pare că s-ar simți perfect dacă ar fi condusă într-o zonă mlăștinoasă, deoarece nu s-ar bloca niciodată în noroi iar pe apă ar pluti mulțumită anvelopelor uriașe.

Autovehiculele Sherp sunt construite pentru condiții operaționale extreme și sunt folosite de geologi, petroliști, personal de salvare și vânători. Poate urca pante de 35 de grade și poate trece peste copaci căzuți, bolovani și alte obstacole care au o înălțime de peste un metru. Sherp Pro poate parcurge 115 ore fără a fi realimentat.

Sherp ATV este unul dintre cele mai interesante vehicule din lume, iar în timpul lansării pantofilor YZY QNTM ai lui Kanye West, rapperul și producătorul a adus o flotă de Sherp pe străzile din Chicago.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: carsandbids.com.


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide