Michael Schumacher, prima apariție publică după 11 ani. A participat la nunta fiicei sale

Autor: Radu Țuțulan 02 oct. 2024 Știri auto
Michael Schumacher, prima apariție publică după 11 ani. A participat la nunta fiicei sale

Michael Schumacher a avut prima apariție publică, după 11 ani de la teribilul accident de schi, suferit în 2013. Multiplul campion de Formula 1 ar fi participat la nunta fiicei sale, scriu publicațiile internaționale.

Michael Schumacher, care a suferit un teribil accident de schi în 2013, se pare că a ieșit în public, pentru prima dată, după 11 ani.

Publicațiile internaționale scriu că acesta ar fi participat la nunta fiicei sale, în Spania.

Michael Schumacher, prima apariție publică după 11 ani

Cotidianul spaniol Marca scrie că Michael Schumacher a participat la nunta fiicei sale, weekendul trecut.

Gina, în vârstă de 27 de ani, s-a căsătorit cu omul de afaceri german Iain Bethke. Iar printre cei prezenți la eveniment s-a aflat și marele campion, Michael Schumacher.

Aceasta este considerată prima apariție publică a lui Michael Schumacher, după 11 ani.

Evenimentul de gală a avut loc la Mallorca, în vila cumpărată de familia fostului campion din Formula 1 de la Florentino Perez, preşedintele clubului de fotbal Real Madrid.

Proprietatea se întinde pe o suprafață de aproximativ 15.000 de metri pătraţi. Are două piscine, un heliport, o sală de sport şi o grădină imensă, înconjurată de palmieri.

Niciun invitat nu a fost lăsat cu telefoanele la nuntă

Niciun invitat nu a avut voie să facă fotografii la nunta fiicei lui Michael Schumacher, notează sursa citată.

Potrivit publicaţiei spaniole, familia a cerut participanţilor să își lase telefoanele mobile agenţilor de securitate, pentru a evita, astfel realizarea unor fotografii și divulgarea lor către presă.

Publicația spaniolă scrie că invitații au putut să îl vadă pe fostul pilot într-un cadru public, în timp ce-și privea copilul în drumul către altar.

În articol nu este precizată care era starea de sănătate și nici în ce condiții a participat Michael Schumacher la eveniment. De asemenea, nu se precizează dacă prezența sa a fost fizică sau prin teleconferință.

Singura fotografie de la nuntă a fost postată chiar de Gina Schumacher, pe contul său de Instagram. În poză, aceasta apare în brațele soțului, iar descrierea imaginii este „Forever yes to you, yes to forever”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gina Schumacher (@gina_schumacher)

Sursa: Instagram / Gina Schumacher

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: shutterstock.com


Radu Țuțulan
Radu Țuțulan
Radu Țuțulan este licențiat în Științe Politice, fiind absolvent al Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative (SNSPA). Primii pași în jurnalism i-a făcut în 2005, când încă nu terminase liceul. S-a angajat întâi la o micuță redacție de știri tv din București, au ... citește mai mult

Comentarii
Inchide