Mazda CX-80 poate fi comandată în România. E cel mai mare SUV al mărcii de pe piața europeană

Autor: ProMotor 29 mai 2024 Știri auto

La începutul acestui an, Mazda a prezentat cel mai mare SUV al mărcii de pe piața europeană, Mazda CX-80.

Autovehiculul face o afirmație clară pe mai multe planuri cu privire la direcțiile înspre care Mazda se îndreaptă. Un nou model emblematic pentru Mazda, acesta a fost creat cu grijă pentru a provoca mărcile premium consacrate de pe piața europeană. Toți dealerii autorizați Mazda pot prelua acum comenzi pentru noua Mazda CX-80.

Mazda se dedică abordării multisoluție a mobilității sustenabile și să ofere varianta potrivită la momentul potrivit. În acest sens, compania a dezvoltat trei linii de produse distincte: grupul „Small Product”, bazat pe arhitectura scalabilă Skyactiv cu dispunere transversală; grupul „Large Product”, cu arhitectura scalabilă Skyactiv cu dispunere longitudinală; și modelele sale EV, susținute de arhitectura scalabilă Skyactiv EV de la Mazda.

Mazda CX-80 – al doilea model european din grupul„ Large Product”

După lansarea SUV-ului CX-60, noua Mazda CX-80 este al doilea model pentru piața din Europa din grupul„ Large Product” al companiei. Având trei rânduri de scaune, este cea mai spațioasă mașină din gama europeană a Mazda. Confortabilă, polivalentă și fabricată în Japonia, noua Mazda CX-80 combină un design progresist ancorat în estetica japoneză cu o flexibilitate remarcabilă a spațiului din habitaclu, tehnologie superioară și caracteristici comune SUV-urilor premium din acest segment, precum și cu performanțele de condus caracteristice oferite de vehiculele Mazda.

Alături de deschiderea sistemului de comenzi, Mazda a publicat și listele complete de prețuri ale noii Mazda CX-80.

Noua navă amiral este disponibilă fie cu puternicul cu șase cilindri în linie, în care cilindreea mai mare de 3,3 litri e-SKYACTIV D combină economia de combustibil și emisiile reduse de NOX și CO2 – fie cu motorul hibrid plug-in de 2,5 litri cu o autonomie de condus complet electric de până la 60 km.

PHEV înseamnă o combinație de accelerație electrică sportivă și autonomie exclusiv electrică.

Mazda CX-80 oferă o gamă largă de echipamente combinate în pachete practice și trei posibilități de configurare a celor trei rânduri de scaune. De asemenea, oferă o variantă cu 7 locuri, în care al doilea rând este format dintr-o banchetă pentru trei pasageri. Două culori noi – Artisan Red și Melting Copper fac ca mașina să aibă un aspect distinctiv, elegant și să se remarce în mulțime.

Mazda CX-80 – Niveluri de echipare și prețuri:

EXCLUSIVE-LINE – 61.190 de euro

HOMURA – 64.090 de euro

HOMURA PLUS – 66.490 de euro

TAKUMI – 65.090 de euro

TAKUMI PLUS – 67.490 de euro

Prețurile de mai sus includ TVA.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mazda



Comentarii
Inchide