Care sunt mașinile preferate ale lui Nelu Cortea? Ce modele îndrăgește comedianul?

Autor: Ionuț Vîlciu 22 iul. 2024 Știri auto
Care sunt mașinile preferate ale lui Nelu Cortea? Ce modele îndrăgește comedianul?

„Podcast cu Prioritate” revine, iar episodul cu numărul 49 îl are ca invitat pe comedianul Nelu Cortea.

Nelu Cortea nu este primul comedian pe care emisiunea îl are ca invitat. În trecut, ne-au onorat cu prezența precum Dan Frînculescu sau Cătălin Bordea.

Nelu este recunoscut nu doar pentru talentul său în stand-up comedy, ci și pentru vlogurile pe care le postează pe YouTube. De asemenea, Nelu este un mare pasionat de mașini și motociclete, pasiune pe care a împărtășit-o în cadrul celei mai noi ediții „Podcast cu Prioritate”, alături de Luci Popa.

Mașinile preferate ale lui Nelu Cortea

Nelu este pasionat de mașini și motociclete și, ca fiecare dintre noi, cei fascinați de această lume a automobilismului, are câteva modele favorite.

„Am ajuns s-ă-mi placă foarte mult mașinile 4×4 sau off-road pentru că na, la noi fiind zonă de munte și așa, e fain să te descurci oriunde cu ea, și iarna la fel. Adică mie îmi plăcea, de exemplu, cu Vitara stăteam în capătul Bucureștiului, în Berceni. Toată lumea e așa cu lopata, cu nu știu ce. Nu, tată, cuplam 4×4, făceam 4-5 ture, nu mai stăteam să dau cu lopata. Mi-a plăcut și în continuare îmi place, de aia am vrut și Passat-ul 4×4 și vreau 4×4”, a spus Nelu Cortea.

„Și mi-ar mai plăcea, de fapt, un VelociRaptor de la Ford sau Raptor. Fie doar Raptor, dar Raptor mi-ar plăcea, îmi place ideea de benă, îmi place să car chestii”, a mai adăugat el.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide