Lynk & Co își deschide porțile în București: un pas important pe piața auto din Europa de Est – VIDEO

Autor: Marius Vișan 26 sept. 2024 Știri auto

Lynk & Co, brandul global de vehicule creat în urma colaborării dintre Geely Auto Group și Volvo Car Group, își extinde prezența în Europa prin deschiderea unei rețele de distribuție în România.

Lynk & Co, brandul auto care a captat atenția industriei cu o gamă de vehicule moderne, își extinde oficial prezența în Europa de Sud-Est prin deschiderea unui nou showroom în București. Aceasta face parte din strategia companiei de a-și consolida poziția în regiune, după succesul avut pe alte piețe europene.

Noua locație, Lynk & Co București, este situată în Piața Presei Libere nr. 3-5 și își va primi clienții începând cu luna septembrie 2024. Acesta va oferi posibilitatea celor interesați să descopere modelul Lynk & Co 01, singurul vehicul disponibil pentru vizionare în această fază.

Lynk & Co 01: un SUV premium cu tehnologii de top

Modelul Lynk & Co 01 este un SUV plug-in hybrid premium, care combină eficiența unui motor pe benzină de 1,5 litri, regăsit și pe Volvo XC40, cu un motor electric conectat la o baterie de 17,6 kWh. Cu o putere combinată de 262 de cai putere și o autonomie de 75 de kilometri în modul electric, acest model oferă performanțe remarcabile, fiind potrivit atât pentru drumuri urbane, cât și pentru călătorii mai lungi.

Datorită încărcătorului de 7,2 kW, bateria poate fi reîncărcată rapid, oferind o soluție practică și eficientă pentru șoferii care își doresc un vehicul cu emisii reduse și tehnologie avansată. Modelul 01 promite să fie un punct de atracție în piața auto din România, datorită dotărilor sale moderne, cum ar fi acoperișul panoramic, camera de 360 de grade și sistemul de detectare a unghiului mort.

Extinderea Lynk & Co în Europa de Sud-Est

Această lansare marchează un nou capitol în expansiunea Lynk & Co pe piețele europene. După succesul înregistrat în Germania, Olanda, Suedia și alte piețe din Europa de Vest, marca se pregătește acum să câștige popularitate și în sud-estul Europei. După București, Lynk & Co va deschide noi locații în capitale precum Ljubljana, Zagreb și Belgrad, oferind clienților din regiune acces la vehiculele lor inovatoare.

Parteneriatul strategic cu SEEAG, un grup de companii cu experiență vastă în industria auto, facilitează această extindere, asigurând o rețea de distribuție și service eficientă pentru întreaga regiune.

Ce urmează pentru clienții din România?

Lynk & Co 01 va fi disponibil pentru test drive începând cu a doua jumătate a lunii octombrie 2024, oferind celor interesați ocazia de a experimenta direct performanțele și tehnologiile acestui SUV hibrid de excepție. Locația din București va fi un punct de referință pentru cei care doresc să afle mai multe despre brand și despre soluțiile sale inovatoare de mobilitate.

Astfel, deschiderea Lynk & Co în București marchează o evoluție importantă pe piața auto românească, aducând mai aproape de consumatori un model nou, mai ales pentru cei care s-au plictisit de modelele consacrate.

VIDEO

@promotorro

Brandul Lync & Co (parte din grupul chinez Geely) își extinde prezența în Europa prin deschiderea unei rețele de distribuție în România. #promotor #promotorromania #promotornews #stirimasini #stiriauto #autoromania

♬ original sound – ProMotor Romania

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide