Jeep încheie un parteneriat cu The North Face pentru a lansa o ediție specială pentru Avenger 4xe

Autor: Ionuț Vîlciu 21 oct. 2024 Știri auto
Jeep încheie un parteneriat cu The North Face pentru a lansa o ediție specială pentru Avenger 4xe

Mărcile Jeep și The North Face s-au aliat pentru a crea o ediție exclusivă a modelului Jeep Avenger 4xe. Aceasta aduce un omagiu produselor emblematice ale mărcilor, adresându-se clienților cu chef de aventură.

Jeep și The North Face au încheiat un parteneriat pentru a crea Jeep Avenger 4xe The North Face Edition, o versiune a celui mai mic Jeep, care întruchipează valorile comune ale brandurilor în materie de aventură și explorare. Această colaborare combină experiența și materialele ambelor mărci, fiind o versiune care se adresează persoanelor aventuroase.

„Acest parteneriat este conceput cu scopul de a deschide calea către un viitor mai sustenabil, oferind o viziune nouă a explorării printr-o experiență de produs cu adevărat exclusivistă și inovatoare. Este rezultatul unei descoperiri reciproce profunde, înrădăcinată în valori împărtășite și trăsături comune, care reflectă excelența reprezentată de ambele mărci”, a declarat Eric Laforge – directorul mărcii Jeep în Europa.

Jeep colaborează cu The North Face pentru a crea o ediție specială pentru cel mai mic model al său

Vor fi disponibile 4.806 unități Jeep Avenger 4xe The North Face Edition, reflectând înălțimea masivului Mont Blanc. „Masivul Mont Blanc a servit mult timp drept teren de testare pentru alpiniști, provocându-i să găsească modalități de a se deplasa mai rapid, mai ușor, și mai eficient în munți. Această căutare permanentă a motivat The North Face să dezvolte îmbrăcăminte și echipamente care să răspundă cerințelor unor astfel de medii extreme și reprezintă un simbol important al parteneriatului dintre cele două mărci ale noastre”, a declarat Mariano Alonso, Director General The North Face EMEA.

Jeep Avenger 4xe The North Face Edition este echipat cu un grup motopropulsor mild-hibrid de 48V și tracțiune integrală, fiind singurul motor care oferă și tracțiune integrală din gama Jeep Avenger. De asemenea, versiunea 4xe beneficiază acum de o suspensie multi-link pe puntea spate, despre care Jeep spune că a dezvoltat-o pentru o mai bună articulare în teren accidentat și pentru a spori confortul pe drumuri denivelate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Jeep


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide