Încurcă traficul livratorii pe scutere sau nu? Ce spune un pilot moto despre situație – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 01 iul. 2024 Știri auto
Încurcă traficul livratorii pe scutere sau nu? Ce spune un pilot moto despre situație – VIDEO

Ediția cu numărul 48 a „Podcast cu Prioritat” ni-l aduce în prim-plan pe Răzvan Teodorescu, pilot și pasionat moto.

„Podcast cu Prioritate” revine cu un nou episod dedicat fanilor moto, ediție cu care îl avem alături de noi pe Răzvan Teodorescu. Răzvan Teodorescu este pilot de moto, iar pasiunea pentru acest domeniu a fost descoperită încă de la o vârstă fragedă.

Odată cu trecerea anilor, interesul său pentru acest sport a crescut, la fel și ambițiile lui Răzvan. Chiar dacă începuturile sale au fost modeste, participând la curse de amatori, talentul și determinarea l-au propulsat către succes.

Alături de gazda emisiunii, Luci Popa, Răzvan a vorbit despre ce înseamnă competițiile moto, parcursul său în acestea, dar și despre cum se conduce o motocicletă de circuit, comparativ cu una de stradă. În acest capitol intră și un subiect actual, anume cel al livratorilor care folosesc scutere.

Încurcă sau nu traficul livratorii pe scutere?

Mulți dintre acești livratori nu sunt români, ba chiar provin din țări în care mersul pe două roți este mult mai întâlnit decât la noi în țară. Astfel, se întâmplă să vedem cazuri în care aceștia conduc destul de tare și sunt destul de curajoși în trafic.

„Încurcă uneori traficul, eu merg cu tatăl meu mult pe motor ca pasager, merg de ceva ani cu el și încep și văd traficul și văd lumea ce face, cum se bagă și sunt un pic periculoși. Într-adevăr, unii sunt un pic mai periculoși decât mulți dintre ei pentru că au niște manevre foarte din scurt, unde nu ai timp ca om care vine din spate ce poate să facă în momentul ală, când el bruschează scuterul”, a spus Răzvan Teodorescu.

Vezi aici podcastul integral cu Răzvan Teodorescu:

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide