Hyundai lansează un pachet off-road pentru Ioniq 5, însă doar pentru clienții din America de Nord

Autor: Ionuț Vîlciu 04 sept. 2024 Știri auto

Hyundai a lansat o actualizare pentru modelul electric Ioniq 5 în America de Nord. Pe lângă o baterie mai mare și noi tehnologii, mașina primește și un nivel de echipare ce îi conferă un aspect mai robust.

Producătorul coreean a prezentat facelift-ul lui Ioniq 5 pentru piața nord americană, care va fi și prima mașină produsă la fabrica sa din Georgia. Actualizarea acestui model a fost dezvăluită la începutul primăverii, însă acum își face loc și pe piața din America de Nord.

La exterior, Hyundai Ioniq 5 primește noi bare de protecție, un spoiler redesenat și jante cu design aerodinamic. De asemenea, schimbările interioare sunt minore, dar includ un nou volan, o consolă centrală actualizată și noi comenzi fizice pentru cele mai folosite funcții.

Hyundai Ioniq 5 XRT are gardă la sol mai înaltă și un design mai robust

Ioniq 5 este ușor de recunoscut pe șosea grație designului retro-futuristic, cu lumini formate din pixeli, forma care aduce aminte de o Lancia Delta Integrale, dar și prin „tăieturile” specifice de pe protecțiile aripilor laterale.

Însă, clienții din America de Nord vor putea alege acum nivelul de echipare XRT. Acesta include schimbări exterioare precum noi bare de protecție cu finisaj „digital camo”, protecții laterale în același finisaj, elemente negre presărate de-a lungul caroserie, dar și o gardă la sol mai înaltă cu 23 mm.

Alte schimbări include jantele cu design specific și inelele de remorcare vopsite cu roșu, care contribuie la tematica de off-road abordată de Hyundai aici.

Detaliile speciale continuă în interior, deoarece există tapițerie unică H-Tex cu emblema XRT pe spătar, un plafon negru și covorașe speciale din cauciuc.

Nu în ultimul rând, Hyundai Ioniq 5 XRT vine în standard cu configurația cu două motoare, ceea ce îi conferă tracțiune integrală, dar și cu bateria mare, care acum are o capactite de 84 kWh.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide