Formula 1: Alpine va concura cu o pitură specială în Belgia. Grafica este inspirată de filmul Deadpool & Wolverine

Autor: Ionuț Vîlciu 25 iul. 2024 Știri auto

Alpine F1 Team va folosi o grafică specială pentru Marele Premiu al Belgiei 2024. Pitura este inspirată de noul film Deadpool & Wolverine.

Echipa de Formula 1 Alpine se pregătește de următoarea etapă, care va avea loc în Belgia, pe circuitul Spa-Francorchamps. Cu această ocazie, echipa a pregătit o pitură specială pentru monopostul A524, care a fost inspirată de filmul Deadpool & Wolverine, dat fiind faptul că Ryan Reynolds, actorul din rolul principal, deține acțiuni în această echipă.

Noua grafică este o reclamă pentru acest nou film și înlocuiește culorile tradiționale ale echipei. Roșul tronează grație culorii costumului pe care Deadpool îl poartă, iar ghearele de pe capacul motorului sunt o referință la Wolverine, personaj jucat de Hugh Jackman.

Alpine nu are rezultate foarte bune în 2024

Sezonul acesta nu a fost prea blând cu echipa franceză. Alpine a început în acest sezon cu cea mai lentă mașină și are doar 9 puncte acumulate până la jumătate sezonului, clasându-se momentan pe locul 8 în clasamentul constructorilor.

Anul acesta, favoritul la titlu rămâne Max Verstappen, însă lupta în clasamentul constructorilor se întețește, dat fiind că echipe precum McLaren și Mercedes au recuperat deficitul față de Red Bull, ceea ce complică lucrurile pentru echipa austriacă.

În prima parte a acestui sezon am avut o situație cu totul diferită de anul trecut, când Red Bull domina competiția. Acum, nu mai puțin de 7 piloți diferiți au câștigat o cursă în primele 13 etape.

Marele Premiu al Belgiei va avea loc în acest weekend. Cursa va începe duminică, 28 iulie, la ora 16:00, ora României.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Alpine F1 Team


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide