După ce a vândut mașini cu volan pe stângă clienților din Marea Britanie, Tesla le oferă un clește cu care să ajungă la geamul din dreapta

Autor: Ionuț Vîlciu 06 iul. 2023 Știri auto

Tesla este, fără îndoială, o companie temerară, care a adus contribuții importante industriei, în special când vine vorba de tehnologie și dezvoltarea mașinilor electrice. Cu toate acestea, compania dă dovadă și de unele alegeri deloc inspirate.

Tesla a anulat recent producția de variante cu volanul pe dreapta pentru Model S și Model X. Soluția companiei pentru clienții din Marea Britanie este pe cât de amuzantă, pe atât de controversată. Dispozitivul denumit „The Reacher” face exact ce ne-am aștepta să facă… dar cu branding Tesla.

Producătorul american de mașini electrice a decis în luna mai a acestui an să renunțe la variantele cu volan pe dreapta pentru Model S și Model X. Acestă decizie a fost luată pentru a accelera producția și pentru a îmbunătății calitatea mașinilor, scrie Carscoops. Clienții care au comandat deja un Model S sau Model X aveau trei opțiuni: să anuleze comanda, să opteze pentru un Model Y sau Model 3 cu volan pe dreapta sau să primească mașina pe care o comandaseră deja, dar cu volan pe stânga.

Tesla oferă clienților mașinilor cu volan pe stânga un clește pentru putea atinge lucruri prin geamul din dreapta

Cei care au ales să rămână la alegerea inițială și-au primit mașinile cu volanul montat pe partea stângă. Într-un efort de a le face viața mai simplă, cel mai probabil, Tesla oferă acestor proprietari un clește numit „The Reacher”. Ce face acest dispozitiv?

După cum au demonstrat deja unii utilizatori online, instrumentul le permite să ia mâncare de la fereastra unui drive-through, să introducă carduri de acces și multe altele, fără a fi nevoie să iasă din mașină.

Chiar dacă nu este cea mai practică sau elegantă soluție pentru drumurile din Regatul Unit, este mai bun decât nimic. Totuși, nu va putea fi folosit chiar pentru orice, iar acest băț lung cu un clește atașat la capăt nu va oferi niciodată aceeași dexteritate când e vorba de introdus un tichet de parcare, apăsarea unor butoane. De asemenea, probabil că și ridicarea mâncării de la drive-through ar putea pune unele probleme, mai ales în cazul comenzilor mai grele.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Twitter


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide