Pentru drumuri grele! Ce mașini își cumpără Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere?

Autor: Elena Luchian 17 dec. 2020 Știri auto

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere lansează o licitație pentru achiziționarea unor vehicule noi. Ce mașini vrea CNAIR?

GALERIE FOTO

Potrivit documentației de licitație, mașinile pe care le va achiziționa Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere trebuie să aibă propulsie diesel. CNAIR visează exclusiv vehicule cu tracțiune integrală, pentru a face față drumurilor grele. Acestea trebuie să fie SUV-uri și să aibă cinci uși.

Valoarea totală a contractului de achiziție va fi de 589.750 de lei, echivalentul a aproximativ 121.000 de euro. Criteriul de atribuire a contractului este prețul cel mai mic, iar contractul va avea o durată de 12 luni, scrie site-ul floteauto.ro.

Ce condiții trebuie să îndeplinească participanții la licitație pentru a fi selectați de CNAIR?

Companiile interesate să participe la licitația lansată de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere trebuie să îndeplinească o serie de condiții. Acestea trebuie să demonstreze că cifra de afaceri totală medie anuală pe ultimii trei ani (2017, 2018 și 2019) este de minimum 290.000 de lei.

Mai apare o condiție pe care trebuie să o îndeplinească ofertanții. Aceștia trebuie să demonstreze că în ultimii trei ani au livrat orice vehicul nou, care face parte din categoria M1 (cel mult 8+1 locuri), N1 (masă care nu depășește 3,5 tone) sau N1G (adecvat pentru utilizare pe teren greu) în valoarea cumulată de cel puțin 290.000 de lei fără TVA (59.534 de euro).

Termenul limită pentru depunerea dosarelor sau a cererilor de participare impus de CNAIR este data de 20 ianuarie 2021. Vehiculele cu propulsie diesel și cu sistem de tracțiune integrală ar trebui livrate până la sfârșitul lui 2022.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide