Doi şoferi au primit amenzi de aproape 4.000 de lei după o altercaţie în trafic – VIDEO

Autor: ProMotor 30 iul. 2024 Știri auto

Doi șoferi din Suceava au primit amenzi în valoare totală de aproape 4.000 de lei, după o altercație în trafic, anunță newsbucovina.ro.

Prin manevrele pe care l-ai făcut, cei doi au pus în pericol siguranța circulației. Incidentul a avut loc duminică, 28 iulie. Cei doi au condus haotic, schimbând brusc şi fără semnalizare benzile de circulație, în timp ce doi pasageri, ieșiți pe geam, se certau și aruncau unul în altul cu apă.

Imaginile au fost filmate de un alt participant la trafic, într-o zonă comercială din municipiul Suceava. Filmul în care se vede cum cei doi șoferi se șicanează, a fost postat online.

VIDEO

„La data de 28.07.2024 pe o rețea de socializare a fost distribuit un clip video surprinzând două autoturisme, care se deplasau pe str. Humorului, din direcția DN 17 către bd. Academician Vasile Grecu, ambii conducători auto adoptând comportamente agresive în trafic, prin circulația la o distanță foarte redusă față de alte autoturisme de natură a intimida ceilalți participanți la trafic. S-a procedat la identificarea ambilor conducători auto fiind invitaţi la sediul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Rutier în vederea clarificării situației de fapt şi dispunerii măsurilor sancționatorii”, informează, marţi, oficialii Poliţiei Suceava.

Aceștia precizează că „gesturile șoferilor care au încălcat legislația rutieră au produs indignarea celorlalți participanți la trafic, generând totodată şi un risc rutier sporit”.

Amenzile primite de cei doi șoferi

Unul dintre cei doi șoferi implicați este un tânăr de 24 de ani care a fost amendat cu 1.650 lei și a rămas fără permisul de conducere. Al doilea șofer a fost sancționat cu amenzi în cuantum de 2.145 lei, dar și cu reținerea permisului de conducere și a certificatului de înmatriculare al vehiculului.

„Facem încă o dată apel la toți participanții la trafic să respecte legislația rutieră. Mulțumim totodată reprezentanților mass-media şi tuturor cetățenilor care aduc în atenția noastră astfel de derapaje comportamentale pentru a putea aplica prevederile legale şi a spori astfel gradul de siguranța rutieră”, recomandă Poliția Rutieră.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură din video News Bucovina - YouTube



Comentarii
Inchide