Dacia Logan facelift ar urma să fie lansată în 2025. Se pregătesc schimbări importante

Autor: Ionuț Vîlciu 11 sept. 2024 Știri auto
Dacia Logan facelift ar urma să fie lansată în 2025. Se pregătesc schimbări importante

Dacia pregătește o versiune actualizată a modelului Logan. Facelift-ul pentru Dacia Logan ar urma să fie lansat până la finalul lui 2025.

Dacia va lansa până la final de an cel mai mare și mai scump model din istoria sa, Bigster, iar la final de 2025 va ajunge în țară versiunea restilizată a Logan 3, anunță HotNews.ro.

Producătorul de la Mioveni vrea să își extindă gama de modele cu încă un SUV. Bigster va fi concurentul Dacia în segmentul SUV-urilor compacte, fiind o mașină mai mare decât actuala generație Dacia Duster. Iar pentru că Logan are în continuare cifre de vânzări foarte bune, Dacia pregătește o actualizare pentru acest model.

Anul trecut s-au vândut peste 14.000 de exemplare Logan doar în România, modelul fiind pe primul loc în clasament, iar Duster a avut aproape 11.000 de clienți în România. Producătorul autohton se bucură de succes și în afara granițelor țării, dat fiind faptul că, până în prezent, cea mai vândută mașină a anului 2024 este Sandero.

Dacia Logan va primi un facelift important

Mihai Bordeanu, managing director al Dacia Brand South Eastern Europe, a spus că în prezent se lucrează la un „facelift major” pentru Logan. Această actualizare ar urma să fie lansată în decursul anului viitor. De asemenea, se lucrează și la o nouă generație Sandero, a mai spus oficialul Dacia. Bordeanu a spus și că există câteva sute de comenzi pentru noul Spring, prezentat la începutul acestui an.

Declarațiile referitoare la actualizarea modelului au fost făcute cu ocazia evenimentului de lansare a ediției speciale prin care Dacia celebrează 20 de ani de la lansarea pe piață a lui Logan. Noua ediție limitată se diferențiază printr-o grafică specială la exterior, dar și printr-o tapițerie nouă și o plăcuță aniversară la interior.

În decursul a două decenii, Logan a fost produs în peste 1.280.000 de unități, dintre care aproape 585.000 au fost vândute în România, iar 695.000 au fost vândute pe piețele externe.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide