Dacia Duster a fost votată de britanici drept cea mai bună mașină pe care o poți deține

Autor: Ionuț Vîlciu 25 iun. 2024 Știri auto

Șoferii din Marea Britanie au votat Dacia Duster ca fiind cea mai bună mașină pe care o poți deține. Care sunt principalele aspecte care îi bucură pe englezi?

Potrivit unui nou sondaj, proprietarii de Dacia Duster sunt mai mulțumiți de achiziția lor decât proprietarii oricărei alte mașini noi aflate la vânzare în Marea Britanie. Dacia Duster a ocupat primul loc în sondajul de satisfacție a clienților Driver Power 2024, scrie Auto Express.

Dacia a crescut foarte mult în popularitate, iar vânzările din Europa au crescut susținut în ultimii ani. Unele dintre cele mai populare modele vândute de producătorul autohton sunt Sandero și Duster. SUV-ul produs la Mioveni a fost comercializat în peste 100.000 de exemplare în Marea Britanie, iar proprietarii par a fi foarte mulțumiți de achiziția lor.

Conform unui nou sondaj realizat de Driver Power, SUV-ul românesc este cea mai bună mașina pe care o poți deține în prezent, cel puțin asta arată nivelul de satisfacție al proprietarilor.

Dacia Duster a câștigat mulți simpatizanți în Marea Britanie

În fiecare an, Driver Power realizează un sondaj în care șoferii își cotează mașinile în funcție de mai multe criterii. În 2024, Dacia Duster a fost cea mai bine cotată mașină printre șoferii britanici. SUV-ul de buget a surclasat mașini precum Tesla Model 3, Toyota RAV4 și Toyota Yaris. Mini hatchback a completat topul 5 al celor mai bine cotate modele de către proprietari.

Deloc surprinzător, raportul calitate-preț a fost criteriul care i-a oferit Daciei Duster un avantaj. Totuși, modelul românesc a fost cotat foarte bine pentru ergonomie, dar și ecranul tactil ușor de utilizat. Tesla Model 3 a fost desemnată drept mașina cu cel mai bun grup motopropulsor, cele mai bune costuri de funcționare, dar și la capitolul siguranță.

Cea de-a treia generație Duster abia a ajuns la vânzarea, astfel că rămâne de văzut cum se vor raporta viitorii proprietari la noua lor mașină.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide