Dacia deschide cel mai mare parc de vehicule de înlocuire din România
Începând din luna iunie 2023, clienții Dacia ale căror vehicule sunt afectate de un incident imobilizant vor avea la dispoziție o soluție de mobilitate gratuită oferită în întreaga rețea de reparatori autorizați a constructorului.
„Un incident este considerat imobilizant dacă determină imposibilitatea deplasării autovehiculului prin mijloace proprii, în condiții de siguranță și se află fizic în cadrul unei unități service autorizate Dacia, în reparație”, informează cei de la Dacia pe site-ul oficial de presă.
Astfel, în completarea soluțiilor deja existente (vehicule proprii ale reparatorilor din fiecare județ, respectiv Dacia Asistență), clienții vor putea beneficia de un vehicul de înlocuire pe perioada în care automobilul Dacia pe care îl dețin este imobilizat pentru reparații.
Dacia demarează programul „Mobilitate 100%”
La nivel național vor fi disponibile 117 vehicule, ceea ce reprezintă cea mai mare flotă de vehicule de curtoazie din România. Printre acestea se numără 27 de vehicule Spring, Dacia fiind prima companie auto din România care oferă clienţilor săi posesori de vehicule electrice o soluție identică de mobilitate.
Flota de vehicule de înlocuire, disponibilă din această lună în întreaga rețea Dacia, cuprinde 74 de automobile Sandero Stepway, 27 de vehicule Spring, 10 vehicule Duster și câte 3 vehicule Jogger și Logan, toate în versiuni superioare de echipare.
Pentru acordarea unui vehicul de curtoazie, este necesar ca vehiculul imobilizat, marca Dacia, să aibă o vechime de maxim 7 ani, sau 200.000 km parcurși.
În cazul defecțiunilor de ordin mecanic sau electric, vehiculul de înlocuire se acordă, în funcție de disponibilitate, chiar din ziua emiterii ordinului de reparație.
În cazul reparațiilor de caroserie, vehiculul de curtoazie este oferit, în funcție de disponibilitate, începând din a 16-a zi de la emiterea ordinului de reparație.