Cum va arăta viitorul SUV Kia? Primul teaser

Autor: Promotor 24 ian. 2020 Știri auto
Cum va arăta viitorul SUV Kia? Primul teaser

Viitorul SUV Kia este pe drum. Producătorul sud-coreean va prezenta conceptul care anticipează versiunea de serie la un salon auto care va avea loc la New Delhi, luna viitoare.

Pentru început, viitorul SUV Kia va ajunge doar pe piața indiană. Teaser-ul publicat de asiatici arată un model sportiv, cu design modern, care gravitează în jurul grilei familiar “tiger nose”, flancată de faruri LED înguste și de prize de aer de mari dimensiuni.

Capota prezintă nervuri proeminente, aripile sunt robuste, portierele au mânere escamotabile, iar semnătura luminoasă a blocurilor optice spate nu seamănă cu nimic din gama Kia.

SUV Kia concept (1)

Conceptul va fi dezvăluit luna viitoare, iar versiunea de serie ar trebui să fie prezentată în vară. Aceasta ar putea prelua proporțiile lui Hyundai Venue. Acesta măsoară 4.036 milimetri în lungime, 1.770 milimetri în lățime și 1.605 milimetri în înălțime.

Sud-coreenii testează deja SUV-ul cu nume de cod Qyi, care ar putea prelua conceptul interior de la Kia Seltos. Astfel, își vor face apariția la bord aerul condiționat automat, încărcare wireless a telefonului mobil, scaune încălzite și ventilate și un acoperiș panoramic.

Sub capotă, ar putea funcționa motorul turbo de 1.0 litru, motorul aspirat de 1,2 litri sau, pentru cei care aleg un diesel, o unitate turbo de 1,5 litri. Propulsoarele vor putea fi cuplate la o transmisie manuală cu șase trepte sau la una automată DCT cu șapte trepte.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide