Ce Volvo îți poți cumpăra cu mai puțin de 10.0000 de euro? Ofertă la BT Leasing

Autor: Ionuț Vîlciu 25 iul. 2024 Știri auto

Prețurile mașinilor noi au crescut simțitor în ultimii ani, fiind afectate și de inflație. Astfel, alternativele la mâna a doua sunt din ce în ce mai atractive.

Chiar dacă nu este neapărat prima mașină atunci când ne gândim la un hatchback de familie, care să fie și economic, dar și bine dotat, Volvo V40 este una dintre cele mai interesante mașini din clasa sa.

Construit pe aceeași platformă cu cea de-a treia generație Ford Focus, V40 a reprezentat pentru mult timp punctul de intrare în gama producătorului suedez. De-a lungul anilor, V40 a fost disponibil cu o gamă largă de motorizări, de la dieseluri economice, până la faimoasele motoare pe benzină, în cinci cilindri, atât de iubite de pasionați.

Exemplarul pe care l-am găsit este echipat cu cea mai slabă motorizare pe motorină, fiind o mașină de luat în calcul pentru cei ce caută o mașină compactă, economică, dar și foarte sigură.

Cum arată un Volvo cu 270.000 km la bord?

Mașina în cauză face parte din lotul de vehicule recuperate de Banca Transilvania și este un model 2016, primul an în care s-a produs facelift-ul lui V40.

Pentru această actualizare, mașina a primit câteva modificări estetice pentru a fi integrată mai bine cu noua gamă Volvo, dar și o gamă de motoare actualizată.

Acest exemplar din 2016 folosește motorul de 2.0 litri, care produce 120 CP și 280 Nm, fiind cea mai slabă versiune a acestei motorizări dacă vorbim strict de puterea dezvoltată. În schimb, este un motor economic, mai ales că nu este vorba despre un motor subdimensionat. Iar dacă aveți de parcurs distanțe lungi, transmisia automată cu șase trepte va oferi un plus de confort.

Mașina a parcurs, conform anunțului, 277.346 de kilometri până în prezent. Chiar dacă este o valoare destul de mare, putem observa că mașina este în stare destul de bună. Există zgârieturi și ciobituri ale vopselei, iar pe fața de ușă remarcăm urme mici de uzură, dar nu sunt lucruri anormale pentru o mașină care a parcurs acest număr de kilometri.

Banca are acest exemplar listat la vânare cu prețul de 9.401 de euro, cu TVA inclus. Mașina are dotări precum pilot automat, senzori de parcare, climatizare automată pe două zone, faruri automate, navigație și parcare automată.

Intră în GALERIA FOTO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: btleasing.ro


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide