Ce restricții există în acest moment pe autostrada spre mare

Autor: Marius Vișan 31 mai 2020 Știri auto
Ce restricții există în acest moment pe autostrada spre mare

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă că efect al manifestărilor meteo nefavorabile sau că urmare a vreunui eveniment rutier.

Pe A2 București-Constanța se circulă în condițiile unui carosabil uscat, valorile de trafic fiind reduse. Tronsoane ale Autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, pe care circulația se desfășoară restricționat, pe câte o bandă pentru fiecare sens, pentru efectuarea de lucrări la carosabil:

-km 27 – 36, Cernica, IF – Fundulea, CL
-km 84+120 m – 91+750 m, Drajna Nouă, CL

Șoferii sunt sfătuiți să ruleze cu prudență sporită, să păstreze distanța regulamentară între vehicule și să se asigure temeinic la schimbarea direcției de deplasare.

Lucrările de asfaltare pe A2 avansează cu pași mărunți. La jumătatea lunii mai au fost finalizate lucrările de așternere covor asfaltic pe Autostrada A2, între km 111+600-119+800, sensul Constanța – București, fiind ridicate restricțiile instituite pe acest sector.

Lucrările de asflatare pe A2 au reînceput în luna februarie

 

Începând din 15 februarie au fost reluate reparațiile la Autostrada Soarelui, după ce acestea au fost întrerupte în toamna anului trecut. Lucrările constau în frezarea dalelor de beton, consolidarea fisurilor active şi repararea rosturilor degradate, au anunțat reprezentanții companiei.

„Facem apel către participanții la trafic să circule cu atenție şi să respecte semnalizarea rutieră existentă, precum și restricțiile de viteză instituite în zona lucrărilor, și anume de 60 km/h”, au anunțat reprezentanții DRDP București.

Se anunță un weekend plin pentru polițiști: 313 aparate radar

Aproape 30.000 de cadre MAI şi polițiști locali acționează zilnic în perioada minivacanței de 1 iunie, Ziua Copilului, potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Ministerul Afacerilor Interne.

Citește și Povestea lungă de 30 de ani a Autostrăzii Soarelui. Românii deţin un record trist

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: INFO TRAFIC CONSTANTA


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide