Cât garantează Volkswagen calitatea mărcii? „Nu ai VW, ai orice vrei tu” – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 20 aug. 2024 Știri auto

Volkswagen este unul dintre cele mai populare branduri auto în România. Nu doar că este o marcă populară printre clienții de mașini noi, dar a fost întotdeauna un producător căutat și pe piața mașinilor rulate. Însă, cât garantează Volkswagen calitatea mărcii?

Noul episod din „Podcast cu Prioritate” îl are ca invitat pe Daniel Tomescu, cunoscut și sub pseudonimul STACS printre pasionații auto. Daniel este genul de pasionat căruia îi place să își lase amprenta asupra mașinilor pe care le deține și, de-a lungul anilor, el a avut câteva modele foarte interesante. Printre ele se numără un Ford Escort XR3i, un Opel Kadett E GSi, în prezent deține și un Nissan Silvia S14.

Daniel este și o fire pragmatică, astfel că de-a lungul timpului a deținut și mașini obișnuite, precum un Volkswagen Passat, iar în prezent conduce o Skoda Superb PHEV. Astfel, știe că în viață este nevoie și de vehicule mai simple, destinate strict pentru transport, care nu trebuie neapărat să ofere senzații.

Pentru cât timp garantează Volkswagen calitatea mărcii?

Daniel, posesor de Volkswagen fiind, a vorbit și despre politica producătorului german de automobile și ce înseamnă aceasta, în opinia sa. El spune că, odată ce au trecut șapte ani de când mașina a fost nouă, aceasta nu mai este un VW.

„Pe certificatul de garanție de la Volkswagen scria că Volkswagen garantează calitatea mărcii șapte ani de zile. Deci dacă tu ți-ai luat un Volkswagen mai vechi de șapte ani, Volkswagen, dacă te duci la el și ar exista un om cu numele lui Volkswagen și i-ai zice ”am și eu un Volkswagen Passat din 2008”… Nu ai Volkswagen Passat, ai orice vrei tu, spune-i cum vrei tu, dar ală nu mai e Volkswagen”, a declarat Daniel Tomescu.

În prezent, Volkswagen oferă clienților o garanție comercială de patru ani pentru mașinile sale noi.

Vizionează podcastul integral AICI:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide