Cât costă noua Dacia Duster după reducerile aplicate de producător? Ce dotări primești pe cel mai ieftin Duster III

Autor: Ionuț Vîlciu 26 sept. 2024 Știri auto

Dacia a redus prețurile pentru aproape toate modelele din gama actuală. Acum, Duster III are un preț de pornire mai mic cu aproape 1.800 de euro.

Noua generație Dacia Duster a fost prezentată în urmă cu aproape un an, iar în vara acestui an au început să fie livrate primele exemplare către clienți. Cea de-a treia generație a SUV-ului de la Mioveni a fost lansată cu un preț de bază de 18.800 de euro însă, în urma unei campanii de reduceri, acesta a scăzut cu aproape 1.800 de euro.

Prețul anunțat este de 17.050 euro și este valabil pentru echiparea de bază, Essential. Aceasta este dotată cu motorul ECO-G 100, motorizare care ce vine echipată din fabrică cu instalație GPL. Astfel, mașina poate să funcționeze pe benzină, dar și pe GPL, oferind o autonomie combinată de peste 1.000 de kilometri. Motorul de 1.0 litru și 100 CP este cuplat cu o transmisie manuală cu șase rapoarte, iar această configurație nu oferă tracțiune integrală.

În standard, Duster Essential este echipat cu aer condiționat manual, geamuri electrice în față, oglinzi cu reglaje electrice și încălzite, senzori de parcare spate, asistent pentru menținerea benzii, frânare automată în caz de urgență și pilot automat.

Ce alte modele Dacia beneficiază de reducerea de preț?

În prezent, toate modele din gama Dacia pot fi cumpărate cu prețuri mai mic, în afară de Spring facelift și Sandero-ul normal, care costă 16.900, respectiv 12.700 de euro.

În schimb, Logan pleacă acum de la 12.500 de euro, fiind cu 1.300 de euro mai ieftin ca înainte. Sandero Stepway costă acum 13.300 de euro, fiind cu 1.600 de euro mai ieftin prin intermediul acestei campanii. Nu în ultimul rând, Dacia Jogger pleacă acum de la 16.390 de euro. La fel ca în cazul lui Sandero Stepway, prețul a fost redus cu 1.600 de euro.

În luna august a acestui an, înmatriculările de autoturisme noi în România au scăzut 22,64%, astfel că Dacia pare că vrea să își mențină vânzările stabile cu ajutorul acestor reduceri. Datele oficiale arată că Dacia a vândut peste 32.000 de mașini în România pe primele opt luni ale acestui an.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide