BMW M Motorsport dezvoltă un M2 care să folosit în sporturile cu motor – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 22 aug. 2024 Știri auto

BMW M Motorsport dezvoltă un nou model entry-level de curse ce va fi utilizat din sezonul 2026. Noua mașină de cursa are la bază BMW M2.

BMW a publicat primele imagini cu viitorul model entry-level destinat competițiilor. Mașina bazată de BMW M2 urmează să fie lansată în 2026.

Producătorul german dezvoltă o nouă mașină de competiție entry-level, care va avea la bază noua generație M2. BMW a publicat primele imagini cu mașina, care urmează să își facă debutul competițional în 2026.

Noul model destinat competițiilor este dezvoltat în totalitatea de divizia M a BMW. Totuși, producătorul încă nu oferit nicio informație referitoare la performanțele mașinii, doar un set de fotografii cu mașina parțial camuflată.

BMW M Motorsport lucrează la o nouă mașină de curse entry-level

Camuflajul ascunde noile elemente aerodinamice montate în partea din față. Spre deosebire de mașinile de curse de clasă superioară, aceasta este mai apropiată ca aspect exterior de un model de serie.

Pe laterale putem observa jante speciale, care sunt îmbrăcate cu anvelope Goodyear Eagle. La fel ca în față, partea din spate este îmbracă în camuflaj. Bara din spate pare că a fost modificată pentru a încorpora un difuzor mai agresiv. De asemenea, mașina va folosi un spoiler mai generos, care să suplimenteze forța de apăsare la sol.

„Apropierea faţă de clienţii noştri este una dintre priorităţile pe care le avem la BMW M Motorsport. Din punctul nostru de vedere, aceasta include şi oferirea unei maşini pentru cursele de bază pe care echipele şi cei nou veniţi la curse şi-o pot permite şi care, în acelaşi timp, le oferă tehnologia BMW M Motorsport la cel mai înalt nivel. Prin urmare, suntem încântaţi să putem anunţa un model succesor pentru BMW M235i Racing, BMW M240i Racing şi BMW M2 CS Racing în acest moment. Inginerii noştri lucrează deja intens în această etapă incipientă de dezvoltare pentru a pregăti optim maşina pentru utilizarea de către clienţi”, a declarat Björn Lellmann, directorul Programului de Clienţi la BMW M Motorsport.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide