BMW lansează o gamă nouă de accesorii din fibră de carbon pentru M5 Touring

Autor: Ionuț Vîlciu 12 sept. 2024 Știri auto

BMW M5 Touring poate fi echipat cu o serie de accesorii din fibră de carbon. Ce elemente pot alege clienții noului break performant.

Recent, BMW a lansat primul M5 Touring de la E61 M5 încoace. Noul model va concura cu Audi RS 6, dar și cu un viitor Mercedes-AMG E 63. De altfel, din cauza spropulsorului plug-in hybrid, noul M5 Touring a luat în greutate, însă BMW vrea ca măcar exteriorul să de impresia unei mase mai mici decât este de fapt.

Producătorul german a lansat o nouă gamă de accesorii din fibră de carbon pentru noul M5 Touring. Acestea fac parte din catalogul M Performance, astfel că nu le veți găsi în configuratorul obișnuit. Ele se pot monta ulterior și pot fi alese ce elemente dorește clientul, nu neapărat ca pachet întreg.

M5 Touring calcă pe urmele sedanului, deoarece versiunea sedan a primit aceste upgrade-uri în urmă cu câteva luni. Cele mai vizibile modificări sunt reprezentate de splitter-ul față și difuzorul spate. Ambele au o configurație împărțite și conferă break-ului de înaltă performanță un aspect mai dinamic.

BMW M5 Touring primește accesorii M Performance din fibră de carbon

Pentru laterale sunt disponibile extensii de praguri, însă M5 Touring nu este disponibil cu un plafon din fibră de carbon, așa cum este sedanul. Pe lista de accesorii din fibră de carbon se numără și un bușon pentru rezervor, care completează pachetul.

Chiar dacă nu avem imagini cu interiorul mașinii, intuim că BMW va pune la dispoziție preșuri cu un design diferit, dar și o husă specială pentru cheia mașinii.

Designul agresiv, augmentat de aceste elemente din fibră de carbon, este susținut de un propulsor hibrid de 727 CP, care propulsează mașina de la 0 la 100 km/h în 3,6 secunde, având o viteză maximă de 305 km/h, dacă este bifat pachetul opțional M Driver.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide