Avem imagini cu viitorul MG HS. Data de lansare a SUV-ului a fost confirmată oficial – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 02 iul. 2024 Știri auto

Noua generație a SUV-ului MG HS urmează să debuteze în perioada imediat următoare. Noul model va fi prezentat la Goodwood Festival of Speed.

MG a revenit de mai puțin de un an pe piața auto din România și deja anunță o nouă generație a unuia dintre cele mai populare modele ale sale. Producătorul britanico-chinez anunță că cea de-a doua generație a SUV-ului compact va debuta în data de 11 iulie, cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood, din Marea Britanie.

În alte piețe, acest SUV este vândut și sub numele de Roewe  RX5 și, din câte putem observa, designul noii generații MG HS pare a fi identic, sau aproape identic, cu cel al lui Roewe RX5.

Din câte putem vedea din primele imagini publicate de MG, noul SUV va folosi un design ascuțit, în concordanță cu ceea ce am mai văzut în ultima perioadă prin MG4 sau MG3.

Ce motorizări vor fi disponibile pe noul MG HS?

De asemenea, urmând trendurile actuale de design, în partea din spate observăm o bandă LED de dimensiuni generoase. Cât despre dimensiuni, ținând cont că Roewe RX5 măsoară 4,54 metri lungime, 1,85 metri lățime, 1,71 metri înălțime și are un ampatament lung de 2,7 metri, ne putem aștepta la dimensiuni similare, dacă nu chiar identice pentru noul SUV de la MG.

Deocamdată, MG nu a dezvăluit detalii despre interior mașinii sau despre ce motorizări va folosi noua generație a SUV-ului HS. Totuși, ne putem aștepta să vedem în oferta producătorului atât motorizări pur termice, dar și plug-in hibride, așa cum este cazul și cu actuala generație HS.

În funcție de nivelul de echipare și motorizare, clienții vor avea la dispoziție transmisii manuale sau automate cu dublu-ambreiaj, cel mai probabil.

VIDEO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MG Motor Romania (@mgmotorromania)

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: MG


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide