Automobile Bavaria devine dealer oficial Rolls-Royce în România

Autor: Promotor 01 aug. 2024 Știri auto

Rolls-Royce Motor Cars anunță numirea Automobile Bavaria ca dealer auto oficial cu sediul în România. Noua reprezentanță urmează să se numească Rolls-Royce Motor Cars Bucharest.

În calitate de dealer auto autorizat, Rolls-Royce Motor Cars Bucharest va avea acum capacitatea de a oferi în mod direct întreaga gamă de produse și servicii Rolls-Royce. Clienții din România vor avea un acces și mai extins la portofoliul și serviciile Rolls-Royce, datorită sprijinului și angajamentului Automobile Bavaria.

În cadrul conferinței de presă desfășurate la reședința din București, E.S. Giles Matthew Portman, Ambasadorul Marii Britanii în România, a declarat: „Industria de lux din Marea Britanie arată un nivel de investiții în continuă creștere, care ajută la crearea de locuri de muncă în țară și în întreaga lume. Cunoscuta siglă Spirit of Ecstasy reprezintă o emblemă pentru ceea ce înseamnă Best of British și suntem încântați să vedem consolidarea semnificativă a legăturilor Rolls-Royce Motor Cars cu România.”

Michael Schmidt, proprietarul Automobile Bavaria, a declarat: „Rolls-Royce întruchipează individualitatea și luxul ca nicio altă marcă, iar automobilele noastre sunt simbolul suprem al succesului, purtând cu mândrie sigla Spirit of Ecstasy. Acesta este punctul de start al unei noi ere pentru clienții Rolls-Royce din România, suntem încrezători că Flying Lady ne ghidează către un viitor strălucit în țara noastră de origine.”

Automobile Bavaria va fi dealer oficial Rolls-Royce în România

Frank Tiemann, Head of Corporate Communications Central/Eastern Europe and Central Asia, Rolls-Royce Motor Cars, a adăugat: „România are o importanță strategică pentru dezvoltarea viitoare a Rolls-Royce în regiune”. El a continuat: „Pe baza experienței de peste un deceniu de colaborare cu Automobile Bavaria ca partener de service Rolls-Royce, suntem încrezători într-o dezvoltare prosperă. Fiind o afacere de familie, Automobile Bavaria reflectă perfect filozofia noastră și, cu experiența sa în segmentul de lux, compania este perfect poziționată pentru a construi o afacere durabilă.”

Unicul dealer Rolls-Royce din România se angajează în realizarea unei investiții semnificative într-un showroom exclusivist în București, planificarea noului sediu începând deja.

Michael Schmidt explică : „Filozofia Rolls-Royce – `Strive for perfection´ – se va reflecta în noua experiență a clienților din București și este cheia succesului nostru continuu. Clienții Rolls-Royce fac parte dintr-o comunitate unică, ce așteaptă, cu siguranță, doar ceea ce este mai bun de la brandurile cu care interacționează.”

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor / Automobile Bavaria



Comentarii
Inchide