75 de ani a aşteptat Jeep ca să deschidă un showroom cu adevărat excepţional.

Autor: Alexandru Banu 17 oct. 2016 Știri auto

Pop-up store este noul concept de magazine ambulante. Fie că vorbim de rulote cu mâncare, băutură sau chioşcuri cu haine pe care le “întinzi” unde ai vad. Jeep are şi ea un pop-up store în North Yorkshire, Anglia. Şi e unul care aniversează 75 de ani ai celui mai cunoscut brand 4×4.

Există o singură problemă. Că nu poţi să ajungi decât cu un 4×4 acolo. Sau cu un elicopter dacă te cheamă Abramvici. Deşi, ceva ne face să credem că vin Jeep-urile la Abramvici şi nu invers. PR-ii Jeep spun că magazinul ambulant are 3.5 tone şi că a fost dus carat sus cu un Grand Cherokee. Trei modele sunt în ediţia aniversară Jeep 75: Grand Cherokee şi Cherokee (câte 125 de bucăţi din fiecare model), Wrangler (85 de bucăţi) şi Renegade (400 de bucăţi).

GALERIE FOTO JEEP SHOWROOM

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide