GALERIE FOTO. Primele imagini cu noul Mercedes-Benz GLS

Autor: Marius Vișan 31 oct. 2015 Știri auto

Site-ul autocar.co.uk a postat primele poze cu noul Mercedes-Benz GLS. Se pare că Noul Mercedes a avut parte de un debut precoce, datorită acestor imagini neoficiale publicate pe un forum francez. Lansarea oficială a lui GLS este aşteptată să se întâmple la Salonul Auto din Los Angeles, în luna noiembrie.

GLS va fi pusă pe aceeaşi platformă ca şi modelele precedente, dar beneficiază de o serie îmbunătăţiri atât la motor cât şi la partea de design. 
 
Mai multe detalii despre acest model vor apărea la lansarea oficială, cert este că această generaţie GLS va fi transformată într-una de maşini şi mai luxose, care să concureze cu mărci precum Bentley Bentayga, Rolls-Royce Cullinan sau divizia SUV-urile de la Jaguar.
 
 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide