Răzvan Teodorescu vine la „Podcast cu Prioritate” #48. Emisiunea apare luni, 1 iulie

Autor: ProMotor 24 iun. 2024 Podcast cu Prioritate
Răzvan Teodorescu vine la „Podcast cu Prioritate” #48. Emisiunea apare luni, 1 iulie

ProMotor lansează luni, 1 iulie, episodul cu numărul 48 al emisiunii „Podcast cu Prioritate”. Invitatul va fi pilotul Răzvan Teodorescu. Podcastul va fi disponibil începând cu ora 12:00, pe canalul de YouTube ProMotor România și Spotify.

Răzvan Teodorescu, pilot de moto, și-a descoperit pasiunea pentru motociclism încă de la o vârstă fragedă, iar interesul său pentru acest sport a crescut odată cu trecerea anilor. Începuturile sale au fost modeste, participând la curse de amatori, dar talentul și determinarea l-au propulsat rapid spre succes.

Răzvan a devenit campion local, iar cariera sa a evoluat rapid, aducându-i numeroase premii și recunoaștere.

Motociclismul este un sport cu un risc ridicat, dar oferă recompense și satisfacții unice.

Răzvan Teodorescu este un nume important în acest domeniu, având o carieră impresionantă și aspirații mari de a deveni un campion. În acest podcast, vom explora povestea lui Răzvan, de la începuturile sale ca pasionat, până la recunoașterea pe care o are în prezent. Vom descoperi planurile sale de antrenament, echipamentul și strategia pe care le folosește, precum și modul în care își menține sănătatea și echilibrul mental.

Pe 1 iulie, la ora 12:00, va fi publicat episodul cu numărul 48 al emisiunii „Podcast cu Prioritate” by ProMotor, pe Spotify și YouTube ProMotor România.

Gazda, Luci Popa, va discuta cu Răzvan Teodorescu despre cariera sa, provocările și succesele întâlnite pe parcursul drumului său în motociclism. Nu ratați acest episod captivant pentru a afla mai multe despre unul dintre cei mai talentați și pasionați piloți de moto ai României.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide