Marian Ionescu aka Mariciu vine la „Podcast cu Prioritate” #50. Emisiunea apare luni, 5 august

Autor: ProMotor 30 iul. 2024 Podcast cu Prioritate
Marian Ionescu aka Mariciu vine la „Podcast cu Prioritate” #50. Emisiunea apare luni, 5 august

Luni, 5 august 2024, ProMotor anunță cu entuziasm lansarea episodului 50 din „Podcast cu Prioritate”, avându-l ca invitat special pe Marian Ionescu, cunoscut pe internet sub numele de Mariciu. Podcastul va fi disponibil începând cu ora 12:00, pe canalul de YouTube ProMotor România și Spotify.

Marian Ionescu, în vârstă de 38 de ani, este o figură proeminentă în lumea vloggingului din România. Cunoscut pentru daily vlogurile sale autentice și captivante, Mariciu a reușit să atragă un număr impresionant de urmăritori pe diverse platforme de social media. Cu aproximativ 188K de abonați pe YouTube, 137K pe TikTok și peste 73K de urmăritori pe Instagram, el este recunoscut pentru conținutul său natural și spontan.

În episodul cu numărul 50 al „Podcast cu Prioritate”, Mariciu va discuta despre succesul său în vlogging, dar și despre mașini (este posesor de Tesla și BMW). De asemenea, va împărtăși povești din viața sa personală și va oferi perspective unice asupra modului în care a reușit să construiască o comunitate online loială.

Nu ratați acest episod special luni, 5 august, pe toate platformele YouTube și Spotify ale „Podcast cu Prioritate”.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide