Daniel Tomescu aka STACS vine la „Podcast cu Prioritate” #51. Emisiunea apare luni, 19 august

Autor: ProMotor 16 aug. 2024 Podcast cu Prioritate
Daniel Tomescu aka STACS vine la „Podcast cu Prioritate” #51. Emisiunea apare luni, 19 august

Luni, 19 august 2024, ProMotor anunță lansarea episodului 51 din „Podcast cu Prioritate”, avându-l ca invitat pe Daniel Tomescu (STACS). Podcastul va fi disponibil începând cu ora 12:00, pe canalul de YouTube ProMotor România.

Daniel Tomescu, cunoscut în comunitatea auto ca STACS, este un entuziast al motoarelor și un lider recunoscut în scena auto din România. Pasiunea sa pentru mașini și motociclete a devenit o parte integrală a vieții sale, de când își poate aminti.

Pasiunea sa pentru mașini a început încă din adolescență, la vârsta de 17 ani, când Daniel a avut ocazia să își pună amprenta pe o Dacia 1300. Acesta a fost doar începutul unui drum lung de modificări și personalizări auto care aveau să devină o marcă personală. După Dacia, a trecut la un Ford Escort XR3i. Experiențele sale auto nu s-au oprit aici. Următoarea mașină a fost un Bertone turbo, apoi un Kadett E GSI.

Fiind o fire destul de pragmatică, Danial a avut în garaj și un VW Passat 1.9 TDI, iar în prezent conduce zilnic o Skoda Superb break, apreciată pentru confortul și versatilitatea sa.

Cu toate acestea, pentru sezonul rece se bazează pe un Nissan Patrol Y61 3.0 TD, o mașină robustă și fiabilă. Totuși, adevărata sa pasiune rămâne Nissan Silvia S14A, un proiect de suflet la care lucrează constant. Silvia a trecut prin multiple modificări, de la vopsire și suspensie până la instalarea unui rollcage și scaune sport.

Rolul său de lider în comunitatea auto este reflectat în clubul Brutal STACS. Aici, Daniel nu doar că organizează evenimente auto, dar și setează standardele pentru ceea ce înseamnă un club auto bine structurat și organizat.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide